Liga Campionilor: Statistici si pronosticuri din Grupa G

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 14:04
1698 citiri
Liga Campionilor: Statistici si pronosticuri din Grupa G
Foto: Facebook/ FC Porto

In grupa G a Ligii Campionilor, Leicester a luat o optiune serioasa pentru a castiga primul loc, avand punctaj maxim fara sa primeasca gol. FC Copenhaga si FC Porto lupta pentru pozitiile 2 si 3, care duc in primavara europeana, in timp ce Club Brugge nu pare a emite pretentii.

FC COPENHAGA VS. LEICESTER CITY

Copenhaga ocupa locul 2 in grupa, cu o victorie, o remiza si o infrangere. FC Copenhaga domina competitia interna, fiind neinvinsa dupa 15 etape. Singura infrangere a danezilor in acest sezon este cea cu 0-1 din meciul tur cu Leicester. In 9 intalniri cu echipe engleze au castigat o data, au remizat de 3 ori si au pierdut de 5 ori.

Leicester este pe primul loc in grupa cu 3 victoriii scurte cu 1-0. In Premier League, "vulpilor" nu le merge asa de bine, clasandu-se pe locul 11, cu 3 victorii, 3 remize si 4 infrangeri. Egalul din weekend cu Tottenham a adus singurul punct castigat in deplasare de Leicester in Anglia. Claudio Ranieri nu se poate baza pe Benalouane, Chilwell, James, Mendy si Slimani.

PRONOSTIC: Leicester sau remiza - cota 1.67 la 888sport.

FC PORTO vs. FC BRUGGE

Porto ocupa a treia pozitie in grupa G, cu 4 puncte obtinute din victoria 2-1 in partida tur cu Brugge si remiza cu FC Copenhaga. In campionatul Portugaliei, Porto se situeaza pe locul 2, cu un bilant de 6 victorii, doua remize si o infrangere. Porto a disputat 15 jocuri impotriva unor echipe belgiene, castigand 7, remizand in alte doua si pierzand 6. Pe teren propriu, lusitanii au reusit 5 victorii si doua egaluri cu echipe belgiene. FC Brugge s-a recunoscut invinsa in toate cele 3 intalniri din grupa. In Belgia, Brugge se afla pe 5, cu 7 victorii, doua remize si 4 infrangeri.

FC Brugge a intalnit de 9 ori echipe portugheze, cu un bilant 4 victorii, o remiza si 4 infrangeri.

PRONOSTIC: sub 3,5 goluri - cota 1.51 la 888sport.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Liga campionilor cote pariuri, #pariuri meciuri Liga Campionilor , #Champions League