Taher: Porto a oferit sase milioane de euro pentru Sapunaru

Marti, 08 Iulie 2008, ora 19:52
1622 citiri
Taher: Porto a oferit sase milioane de euro pentru Sapunaru

Actionarul majoritar al Rapidului, Fathi Taher, a declarat marti ca echipa portugheza FC Porto a oferit 6 milioane de euro in echimbul fundasului Cristi Sapunaru.

Taher a adaugat ca jucatorul va pleca la campioana Portugaliei numai daca va primi un salariu de 500.000 de euro, informeaza NewsIn.

"Porto insista pentru Sapunaru. A crescut oferta la 6 milioane de euro. Recunosc ca m-a pus pe ganduri. Ar fi cel mai scump jucator transferat din Romania in afara tarii. Vom analiza in zilele astea, iar daca ii vor oferi si jucatorului cel putin 500.000 de euro anual, il lasam sa plece. Trebuie sa ne gandim si la binele lui, sa castige si el niste bani. Daca ii vor oferi mai putin, nu il dam", a spus Taher.

Iordanianul a afirma ca rapid are in vedere inlocuitori pentru Sapunaru, unul din acestia fiind Joao Paulo.

"Normal ca avem in vizor jucatori care sa il inlocuiasca pe Sapunaru, daca va merge la Porto. Joao Paulo e printre ei, dar mai sunt altii la fel de buni ca si Cristi", a incheiat Taher.

Daca se va concretiza transferul lui Sapunaru la FC Porto, gilesteanul ar putea deveni cel mai scump fotbalist care paraseste Romania, depasind recordul lui Stefan Radu de la Lazio Roma.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Încă un meci jenant făcut de Rapid: fanii și-au pierdut răbdarea cu Bergodi
Încă un meci jenant făcut de Rapid: fanii și-au pierdut răbdarea cu Bergodi
Rapid a pierdut în prelungiri meciul de acasă cu Sepsi. A fost a patra înfrângere din patru meciuri jucate de giuleșteni în play-off. Rapid a pierdut meciul de acasă cu Sepsi: 1-0 pentru...
Transferul lui Florinel Coman, pe ultima sută de metri: ”Este echipa Armatei”
Transferul lui Florinel Coman, pe ultima sută de metri: ”Este echipa Armatei”
Florinel Coman (26 de ani) urmează să semneze cu Al-Duhail, formație din Qatar, momentan ocupanta locului 6 în campionat. Gigi Becali a declarat că Florinel Coman s-a înțeles deja cu noua...
#sapunaru, #Taher, #fc porto, #transfer, #6 milioane , #Cristi Sapunaru