Timisoara merge mai departe in Cupa dupa un meci de infarct cu Vointa Sibiu

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 26 Octombrie 2010, ora 21:15
2339 citiri
Timisoara merge mai departe in Cupa dupa un meci de infarct cu Vointa Sibiu
Foto: Arhiva

FC Timisoara s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei dupa un meci de infarct cu Vointa Sibiu, castigat abia dupa disputarea loviturilor de la 11 metri. Dupa 1-1 la finalul celor 120 de minute, jucatorii lui Contra s-au impus cu 4-3 la penaltiuri.

Banatenii au inceput meciul cum nu se putea mai bine, Goga deschizand scorul inca din minutul 13, cu un sut sec, din cadere, la coltul lung. Sibienii si-au aratat coltii pentru prima data in finalul primei reprize, cand centrarea lui Buican a fost deviata si a lovit bara transversala.

Meciul a curs apoi intr-o singura directie, si se parea ca Timisoara nu va avea probleme in a-si asigura calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Bomba a fost detonata in minutul 88, cand Bunea a marcat cu un sut centrare inselator. Chiar si asa Zicu putea inchide meciul in final, insa "foarfeca" lui senzationala a fost scoasa superb de Zavoi de langa bara.

Au urmat apoi doua reprize de prelungiri, Timisoara avand un om eliminat inca din start, Bourceanu primind al doilea cartonas galben in minutul 92. Sibiul putea da lovitura in minutul 101, insa Helder a salvat Timisoara cu un plonjon disperat pe linia portii.

Vointa a ramas la randul ei in 10 jucatori in minutul 115, cand Tataru a primit al doilea cartonas galben.

S-a trecut apoi la executarea loviturilor de la 11 metri, unde formatia pregatita de Cosmin Contra s-a impus cu 4-3, Burlacu si Hardau ratand pentru Vointa si Scutaru pentru Timisoara.

Scor final, FC Timisoara - Vointa Sibiu 1-1, 4-3 dupa penaltiuri.

Echipele:

Timisoara: Taborda, Scutaru, Burca, Luchin, Sepsi, Contra, Bourceanu, Tames, Curtean, Nikolic, Goga

Rezerve: Pantilimon, Mera, Helder, Axente, Alexa, Zicu, Magera

Vointa Sibiu: Zavoi, Forika, Apostol, Grigore, Burlacu, Buican, Miclea, Beza, Tatar, Popa, Negut

Rezerve: Bordea, Hallmen, Dragomir, Hardau, Lungu, Olteanu, Bunea

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Timisoara elimina Vointa Sibiu, #Timisoara Vointa Sibiu Cupa Romaniei, #Timisoara Vointa Sibiu penalti, #FC Timisoara sferturi Cupa Romaniei , #Cupa Romaniei