Poli Timisoara si-a luat adio de la Liga 1

Luni, 07 Mai 2012, ora 14:30
3469 citiri
Poli Timisoara si-a luat adio de la Liga 1

Politehnica Timisoara si-a luat adio de la visul de a juca, in sezonul urmator, in Liga 1, desi jucatorii au dus formatia de pe Bega pe loc promovabil.

Patronul lui Poli, Marian Iancu, a anuntat ca va retrage dosarul de licentiere depus la FRF pentru ca nu poate rezolva de unul singur problemele financiare ale clubului.

Iancu a precizat chiar ca a depus dosarul pentru licenta la Liga 1 in speranta ca Poli va fi preluata de autoritatile locale si ca acestea se vor ocupa de toate datoriile.

"Nu am cum sa fiu ipocrit si trebuie sa spun adevarul. In zilele urmatoare vom retrage dosarul de licentiere pentru ca nu indeplinim toate conditiile. Sunt datorii de aproape doua milioane de euro care trebuie platite, iar eu am inaintat dosarul in ideea in care echipa va fi preluata in procentaj de 100% de autoritatile locale. Nu este nici un fel de plan ascuns, eu nu mai platesc, asa ca nu are rost sa ne amagim cu licentierea", a spus seful lui Poli in Gazeta Sporturilor.

Marian Iancu i-a atacat apoi pe timisoreni, pe care i-a acuzat ca refuza sa faca orice fel de investitie.

"Asa mitici si tigani, cum suntem noi astia de la Bucuresti, aici vorbim de autostrazi suspendate si de finale de Europa League. La nenorocitii astia din Bucuresti lucrurile se misca, la Timisoara se vorbeste de panselute!

Nu stiu cum naiba, dar de sase ani de cand investesc la Poli, nici iarba nu a crescut la Timisoara. S-a facut o autostrada ca sa intre lumea direct in Arad si sa ocoleasca Timisoara", a mai spus Iancu.

Poli Timisoara se afla pe locul secund al Serie II din divizia a doua, cu 52 de puncte, 8 mai multe decat formatia de pe pozitia a treia, Gaz Metan Severin.

Astfel, desi au sanse mari sa incheie sezonul pe loc promovabil, timisorenii vor ramane in Liga 2 sau chiar ar putea fi retrogradati administrativ in Liga 3.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Poli Timisoara Liga 1, #Poli Timisoara licenta Liga 1, #Marian Iancu datorii Poli Timisoara , #Liga I