Marian Iancu, despre retrogradarea Timisoarei

Marti, 31 Mai 2011, ora 15:52
3955 citiri
Marian Iancu, despre retrogradarea Timisoarei

Marian Iancu a comentat marti retrogradarea echipei pe care o patroneaza, FC Timisoara.

"Nu este o decizie soc, ma asteptam si am luat masuri. Ei au pus la cale asta inca din timpul campionatului. Este un abuz, asteptam motivarea comisiei dupa care direct la parchet cu plangeri penale impotriva tuturor. O sa solicitam o expertiza asupra intregului proces de licentiere. Este un razboi juridic pe care il vom duce pana la capat si pe care il vom castiga. Ei cunosc bine asta, s-au incurcat in interese", a spus Iancu la Sport.ro.

"N-o sa scape nimeni, am sa incerca sa-i dovedesc pe toti! Pe cei care nu voi putea, mai devreme sau mai tarziu vor plati. Ne vor reprezenta cei mai buni avocati, cei mai buni juristi. Vom face expertize si se va vedea adevarul", a continuat finantatorul timisorenilor.

Retrogradarea in Liga a 3-a nu-l va indeparta pe Marian Iancu de Timisoara: "Si daca ne vor duce in Liga 4, si daca ne vor duce pe Luna, si pe Marte, voi ramane si voi lupta. Mai devreme sau mai tarziu vom veni inapoi, poate si mai puternici, ca sa le dovedim ca asemenea marsavii n-au nici o putere ca sa distruga o istorie de 90 de ani. Poli este o stare de spirit, un club bine organizat, care va face fata".

Iancu a trecut apoi la dezvaluiri socante: "Un membru al comisiei dormea. A pus capul pe birou si a inceput sa sforaie, iar la sfarsit s-a trezit, daca ca vine sa credeti asa ceva".

FC Timisoara si Gloria Bistrita n-au primit licenta pentru sezonul 2011/2012 al Ligii 1 si au fost retrogradate tocmai in Liga a 3-a.

FC Timisoara si Gloria Bistrita au fost retrogradate din Liga 1

Vezi cum arata clasamentul Ligii 1 dupa retrogradarea Timisoarei si Bistritei

In aceste conditii, Romania va fi reprezentanta in Liga Campionilor de Otelul Galati si FC Vaslui, in timp ce in Europa League vor merge Steaua, Rapid, Dinamo si Gaz Metan Medias.

In partea inferioara, Sportul Studentesc (locul 18) va fi singura echipa dintre cele retrogradate care va ramane in Liga 1. Universitatea Craiova (locul 15), Victoria Branesti (locul 16) si Unirea Urziceni (locul 17) vor retrograda, pentru ca n-au obtinut nici ele licenta. Astfel, din Liga a 2-a nu vor mai promova patru echipe, ci cinci, pentru a ocupa locul ramas liber.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Marian Iancu retrogradare Timisoara, #Marian Iancu licenta Timisoara , #stiri FC Timisoara