Steaua a trecut examenul Ujpest

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 23 Iulie 2009, ora 23:46
2518 citiri
Steaua a trecut examenul Ujpest
Foto: Gazeta Sporturilor

Steaua Bucuresti nu a avut probleme in dubla mansa cu FC Ujpest, calificandu-se fara emotii in turul III preliminar al Europa League.

Victorioasa in meciul tur, de la Bucuresti, cu scorul de 2-0, echipa din Romania a inceput partida de la Budapesta putin timorata. Ros-albastrii nu au dorit sa riste nimic si sa se lase descoperiti, adoptand o atitudine prudenta, singurele emotii fiind date de unele interventii mai putin reusite ale portarului Tatarusanu.

Nici Ujpest nu a impresionat cu nimic, ocaziile ungurilor venind pe greselile fundasilor stelisti.

Citeste aici rezumatul meciului

Meciul orgoliilor s-a jucat in tribune, in pauza meciului. Suporterii maghiari, provocatori pe toata durata partidei, si-au dat in petec aruncand mai multe torte aprinse in sectorul ocupat de ultrasii romani.

Acestia au incercat sa riposteze si sa se incaiere cu ungurii, incercand sa rupa gardurile si cordoanele formate din oamenii de ordine. Jandarmii au intervenit in forta despartind cele doua grupuri de fani.

Dupa o intrerupere de 25 de minute, meciul s-a reluat si pe gazon. Romanii au iesit de la cabine mult mai decisi, fiind mai prezenti in ofensiva. Insistenta le-a fost rasplatita in minutul 58, atunci cand Szekely a deschis scorul la Budapesta. Toja a patruns in marginea careului, a pasat excelent in centru, Nicolita a sarit peste balon iar septarul ros-albastrilor a indeplinit o simpla formalitate trimitand balonul in plasa.

Sapte minute mai tarziu polonezul Rafal Grzelak a reusit sa marcheze primul sau gol pentru Steaua. Trimis in teren cu doar cateva secunde inainte, Grzelak a transformat in gol o centrare buna trimisa de Stancu.

Din acest moment ros-albastrii au facut pasul inapoi si le-au permis maghiarilor sa marcheze golul de onoare prin Vasko, fundasul profitand de apatia defensivei bucurestene.

Steaua s-a calificat in turul urmator al Europa League fara a forta, dar misiunea baietilor lui Bergodi pare a fi mai dificila in faza urmatoare a intrecerii.

Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Cîrstoiu îi răsucește cuțitul în rană Gabrielei Firea: „Poate și eu aș fi trăit mai visceral ceea ce a simțit domnia sa”
Candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat vineri, într-o întâlnire cu organizaţia PSD Sector 6, că vrea să îi mulţumească personal Gabrielei...
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
AUR trimite un fost Secretar General al Guvernului să candideze pentru șefia unuia dintre cele mai sărace județe din România
Sorin Chelmu, fost Secretar Generla al Guvernul României, va candida la funcția de președintel al Consiliului Județean Vaslui. Originar din județul Vaslui, Chelmu și-a prezentat...
#Ujpest Steaua, #Steaua castiga Budapesta, #preliminarii Europa League , #Europa League