Blat la Astra - Vaslui? Iata ce spun Porumboiu si Niculae

Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 22:15
2627 citiri
Blat la Astra - Vaslui? Iata ce spun Porumboiu si Niculae
Foto: Prosport

Acuzati ca au incercat sa aranjeze un meci dintre Astra si FC Vaslui, Ioan Niculae si Adrian Porumboiu neaga vehement acest lucru.

Ciprian Damian, omul care a preluat clubul din Vaslui de la Porumboiu, spune ca acesta din urma a incercat sa cumpere "bunavointa" celor de la Astra cu 600 de mii de euro, la finalul sezonului 2010/2011.

Fostul mare arbitru neaga aceasta acuzatie si spune ca nu este decat o razbunare a celui care ii este si fin.

"Nici vorba de asa ceva! Pai noi ne-am batut precum chiorii pana la final si nici n-am castigat meciul ala. M-am intalnit cu Niculae, dar cu mult inainte de meci, si am discutat despre biodiesel, pentru ca atunci faceam amandoi. Sunt niste bazaconii astea, omul acela (Damian - n.red.) se contrazice singur. Pai daca noi voiam sa facem ceva, nu am fi reusit? Nu uitati ca noi am pierdut un camionat!", a spus Porumboiu la DigiSport.

La randul sau, patronul celor de la Astra Giurgiu spune ca nu este nimic adevarat si precizeaza ca declaratia pe care a facut-o pe aceasta tema anul trecut a fost o... gluma.

"Eu cred ca acest om (Damian - n.red.), pe care nu l-am vazut in viata mea, se foloseste de acea cearta a mea cu Porumboiu, care nu a fost serioasa, pentru a face un scandal. Nu are nicio legatura cu realitatea. E o prostie ce spune, nu are nicio logica. Nu mi-a spus niciodata Porumboiu de treaba asta (despre blat - n.red.). Declaratia mea a fost o gluma. El imi trimisese un bax de whiskey si am zis sa fac si eu o gluma proasta la televizor.

Eu inteleg ca ei se judeca, iar el vrea sa dea in Porumboiu cu niste chestii care n-au nicio legatura cu realitatea", a afirmat Ioan Niculae.

Actionarul majoritar al Vasluiului, Ciprian Damian, sustine ca Porumboiu si Niculae au pus la cale un blat, in finalul sezonului 2010/2011 al Ligii 1.

Scandal urias in fotbalul romanesc: Dezvaluiri incredibile despre un presupus blat

"Galben-verzii" urmau sa castige meciul cu Astra, iar giurgiuvenii ar fi primit in schimb 600 de mii de euro, "mascati" prin transferul a doi jucatori, dar si sase puncte din meciurile cu Vaslui in sezonul urmator.

Partida s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, iar FC Vaslui a pierdut titlul de campioana in favoarea celor de la Otelul.

M.D.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Porumboiu Niculae blat, #Astra Vaslui blat, #Astra Vaslui meci aranjat , #Adrian Porumboiu