FC Vaslui pierde surprinzator la Severin

Vineri, 05 Aprilie 2013, ora 23:20
2076 citiri
FC Vaslui pierde surprinzator la Severin

FC Vaslui, una din echipele cu pretentii in Liga 1, a fost invinsa, scor 0-2, de nou-promovata CS Severin, formatie ce se lupta pentru a nu reveni in divizia secunda la finalul acestui sezon.

Aflate pe loc retrogradabil inaintea acestei etape, gazdele au inceput in atac meciul cu trupa lui Hizo, Costea si Thomas irosind primele ocazii. Replica moldovenilor a venit abia dupa un sfert de ora, atunci cand sutul lui Antal a fost scos cu un plonjon spectaculos de portarul Panagopoulos.

Vasluienii au incercat cateva minute sa puna presiune in jumatatea adversa, insa acest forcing nu a fost concretizat pe tabela. Scapati din presiune, oltenii au reinceput sa ameninte buturile lui Dani Coman.

Pe final de prima repriza Caue putea deschide scorul pentru FC Vaslui, dar balonul trimis destul de bine cu capul a fost deviat in corner de Hasanovic.

La doar trei minute de la momentul acestei ratari, acelasi Hasanovic reusea sa inscrie pentru Severin, cu un sut de la distanta care l-a surprins pe Dani Coman.

Partea secunda a inceput cu o ocazie uriasa a oaspetilor, sutul lui Salagean, din lovitura libera, lovind bara portii Severinului. A urmat o alta oportunitate buna a "galben-verzilor", irosita de aceasta data de Buhaescu, acesta sarind pe sub minge in careul mic al oltenilor.

Severinul isi putea dubla avantajul de pe tabela in minutul 75, atunci cand Roman a avut golul de 2-0 in varful bocancului, dar a reluat gresit din trei metri.

Golul a venit cu 10 minute inainte de final, in urma unei faze de exceptie a lui Neacsa. Jucatorul gazdelor a scapat singur pe contraatac, a sprintat peste 60 de metri si l-a executat pe Coman cu un sut de la marginea careului.

Vasluiul pierde astfel in deplasare la Severin si se indeparteaza tot mai mult de locurile de cupe europene.

Echipele:

CS Severin: Panagopoulos - Olah, Asanovici, Tataru, Dzhalilov - Toba, Hasanovici, Vranjkovici, Brata - Thomas, Fl. Costea

Antrenor: Ionel Gane

Rezerve: Hotoboc, Balau, Poiana, Velcovici, Neacsa, Roman, Tole

Vaslui: D. Coman - Milanov, Varela, Celeban, Salageanu - Caue, R. Costin - Antal, Popovici, Sinmartean - Buhaescu

Antrenor: Viorel Hizo

Rezerve: Cerniauskas, Temwanjera, Charalambous, Buziuc, Cordos, Nedzhipi, Jumisse

Arbitru: Cristian Balaj

Asistenti: Marius Nicoara, Dragos Iliescu

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Severin Vaslui rezultat, #rezultate Liga 1, #meciuri Liga 1 , #Liga I
Comentarii
Poza D ILIU
D ILIU
rank 4
Sa traiasca Jiji_Oaie, deputat, cioban, branzar,