Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Liga 1: FC Vaslui a castigat cu arbitrii la Targu Jiu

Joi, 10 Mai 2012, ora 21:50
3672 citiri
Liga 1: FC Vaslui a castigat cu arbitrii la Targu Jiu

FC Vaslui a castigat meciul disputat, in deplasare, scor 2-1, cu Pandurii Targu Jiu in etapa cu numarul 31 din Liga 1.

Cu sanse mari la titlul de campioana, moldovenii s-au impus intr-o maniera controversata la Targu Jiu, cu ajutorul unui penalti inventat.

Gorjenii au deschis scorul in minutul 20, prin Voiculet, dupa care au ratat alte doua mari ocazii la poarta lui Borjan. De cealalta parte, Wesley si Papp au fost blocati in careu la cele mai importante faze ale oaspetilor si scorul pauzei a fost 1-0.

Evolutia buna a gazdelor a continuat si in repriza secunda, insa o gafa a centralului Robert Dumitru a readus egalitatea pe tabela, acesta acordand un penalti gratuit pentru Vasluieni la o faza in care Yerro Bello a cazut peste Cardoso in careu.

Enervat de decizia lui Dumitru, Grigoras si-a scos imediat echipa de pe teren, insa gorjenii au revenit dupa doua minute. Wesley a transformat penaltiul si scorul a devenit egal.

Meciul s-a incins si mai tare pe final, cand Marius Constantin a faultat in calitate de ultim aparator si a fost eliminat. Ramasi in inferioritate numerica, moldovenii au dat lovitura cu patru minute inainte de final, prin Papp, care a punctat cu o lovitura de cap.

Cu victoria obtinuta la Targu Jiu, FC Vaslui a devenit liderul Ligii 1, la egalitate de punct cu CFR, cel putin pana la verdictul Ligii Profesioniste de Fotbal in privinta derbiul dintre Universitatea Cluj si feroviari. De cealalta parte, Pandurii isi pastreaza pozitia a 8-a in ierarhie.

Echipele de start:

Pandurii Targu Jiu: Mingote - Ungurusan, Viera, Rada, Vlad - Pintilii, Voiculet. Nistor - Maxim, Lemnaru, Cristea;

Rezerve: Lazar, Brata, Rusu, Avramescu, Batin, Grigoras, Cardoso;

FC Vaslui: Borjan - Milanov, Papp, Constantin, Paito - Costin, Anderson - Belo, Wesley, Sanmarteam - Mike;

Rezerve: Straton, Adailton, Farkas, Hugo Luz, Stanciu, N'Doye, Buhaescu;

Arbitri: Robert Dumitru, Daniel Mitruti, Sebastian Stoianof.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Vaslui victorie Pandurii, #rezultate Liga 1, #Liga 1 etapa 31, #greseli arbitraj Liga 1 , #Liga I