Tensiuni la Vaslui inaintea meciului crucial cu Twente

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 03 August 2011, ora 09:47
2489 citiri
Tensiuni la Vaslui inaintea meciului crucial cu Twente

Situatia nu este deloc roza la FC Vaslui cu cateva ore inaintea meciului crucial cu Twente Enschede, din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Invinsi cu scorul de 2-0 in turul din Olanda si cu rezultate extrem de slabe si in primele doua etape ale Ligii 1, jucatorii vasluieni au rabufnit si isi acuza antrenorul ca incearca sa isi salveze postul acuzandu-i pe ei.

Concret, fotbalistii sunt nemultumiti de faptul ca toate nerealizarile sunt puse pe seama lotului "subtire" de jucatori iar succesele sunt atribuite staff-ului tehnic, dupa cum informeaza cotidianul Libertatea in editia tiparita de miercuri.

"Jucam returul cu Twente pentru noi si pentru patronul Porumboiu. In niciun caz pentru antrenor. Nu este pedagog bun. In loc sa ne incurajeze la greu, ne loveste sub centura pentru a nu-si lua asupra lui nerealizarile echipei", a spus unul dintre jucatori, mentioneaza sursa citata.

Tehnicianul Viorel Hizo a adoptat un nou discurs, el anuntand ca echipa este gata sa faca unul din cele mai bune meciuri din istorie pentru a se califica in playoff-ul Ligii Campionilor.

"Este clar ca nu mai trebuie sa o dam in bara, cum am facut in tur, la Arnhem! Aici va fi tot secretul jocului! Trebuie sa-i luam tare, chiar de la vestiare! Daca va fi necesar, vom face sacrificii uriase! Incercam sa ne autodepasim si, daca e nevoie, baietii mei isi pun capul in gheata adversarului, pentru calificare", a explicat Hizo in Gazeta Sporturilor.

Aceeasi stare de optimism se regaseste si in randul conducatorilor, Adrian Porumboiu si Constantin Zotta anuntand ca echipa are sanse reale de a elimina pe Twente.

Echipele probabile:

FC VASLUI: Cerniauskas - Gheorghiu, Papp, Farkas, Balace - Zmeu, Sanmartean, Gerlem - Adailton, Wesley - Temwanjera.

Rezerve: Puia, Neagu, Annang, Bello, Luz, Costin.

Twente: Mihaylov - Cornelisse, Wisgerhof, Douglas, Buysee - Brama, Leugers, Landzaat, Berghuis - De Jong, Janko.

Partida va incepe la ora 20.45 va fi transmisa pe postul DigiSport si in format LIVE Text pe site-ul www.ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Vaslui Twente Liga Campionilor, #tensiuni fc vaslui, #vaslui twente live , #meciuri