Un fotbalist german povesteste calvarul trait in Romania: Sunt fericit ca am plecat

Sambata, 03 Mai 2014, ora 14:56
4389 citiri
Un fotbalist german povesteste calvarul trait in Romania: Sunt fericit ca am plecat
Foto: Vremea Noua

Un fotbalist german a povestit calvarut pe care l-a trait in Romania.

Denis Pozder este un atacant in varsta de 24 de ani nascut in Bosnia, dar cu cetatenie germana.

In vara anului trecut, el a semnat un contract cu FC Vaslui, insa a rupt intelegerea cu moldovenii dupa doar cateva luni.

El a povestit cum a ajuns in Romania, dar mai ales ce l-a facut sa plece, intr-un interviu acordat celor de la Transfermarkt.

"Primele contacte au fost in vacanta de vara. Am primit o oferta foarte buna de la Vaslui, asa ca am mers in cantonamentul lor si am semnat un contract pe trei ani. Scopul meu era sa joc bine acolo si sa revin apoi in Germania. Am fost primit foarte bine, baietii sunt super, aproape toti vorbesc engleza, deci m-am adaptat repede. Aveam un apartament frumos langa stadion iar viata era ieftina acolo.

Am inceput sa joc, antrenorul era multumit de mine si totul parea ca merge perfect. Dar apoi antrenorul a fost dat afara. Am avut trei schimbari de antrenor in patru luni, asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata. Noul antrenor avea un stil diferit si am ajuns sa fiu mai mult rezerva.

Apoi a venit problema banilor. Dupa doua luni de intarziere a salariului m-am dus la presedinte si l-am intrebat ce se intampla. El mi-a spus: Intai joaca si tu un meci si dupa aia poti avea pretentii! I-am raspus: Eu chiar vreau o sansa sa arat ce pot. Dar in contractul meu nu scrie ca trebuie sa joc pentru a-mi primi salariul. Apoi el s-a rastit: Iesi afara din biroul meu! Tu n-o sa mai joci niciodata aici! Si asa a fost, n-am mai jucat. Antrenorul chiar a vorbit cu mine de multe ori, dar imi spunea ca are mainile legate, ca nu ma poate folosi", a povestit Pozder.

Doua echipe din Liga 1 nu au primit licenta: FC Vaslui va fi retrogradata!

Atacantul neamt si-a reziliat contractul si acum se afla in proces cu vasluienii.

"Avocatul meu m-a ajutat mult, el mi-a spus ca pot rezilia contractul si asta am si facut. Cazul meu este la FIFA, cred ca imi voi primi salariul pentru toti cei trei ani de contract. Sunt foarte fericit ca am plecat din Romania, acum nu astept decat decizia FIFA. Nu regret ca am mers acolo, dar nu as mai face acest pas niciodata. E o experienta de viata", a mai spus sportivul.

Sansele ca Denis Pozder sa isi recupere banii sunt insa minime.

FC Vaslui se afla in pragul desfiintarii, decizie radicala care ar putea fi luata la finalul acestui sezon, mai ales ca FRF le-a respins licenta pentru sezonul urmator.

De altfel, mai toti jucatorii ramasi la Vaslui si-au depus memorii pentru rezilierea contractelor.

M.D.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Denis Pozder Vaslui, #jucator german Romania, #Pozder Vaslui FIFA, #Vaslui jucatori salarii, #FC Vaslui licenta Liga 1 , #stiri FC Vaslui