Vasluiul confirma: Wesley poate pleca in Arabia Saudita

Miercuri, 25 Iulie 2012, ora 11:34
2638 citiri
Vasluiul confirma: Wesley poate pleca in Arabia Saudita

Oficialii gruparii FC Vaslui confirma interesul unei grupari din zona Golfului Persic pentru Wesley Lopez si anunta ca brazilianul poate pleca daca oferta este avantajoasa din punct de vedere financiar.

"Exista un contact cu o echipa din Arabia Saudita pentru Wesley. Stiu ca era un interes cel putin la nivel informational, dar nu putem sa dam mai multe detalii in acest moment, pentru ca nu e corect si nici nu avem nimic concret. Wesley este cel mai bun jucator din Liga 1, este foarte important pentru noi, dar in acelasi timp trebuie sa tinem cont de oferte si de varsta lui.

Daca va veni o oferta extrem de avantajoasa, atunci vom proceda ca in cazul lui Papp, ii vom da drumul. Nu este o chestiune de robie aici, fotbalul este de fapt un schimb de jucatori si de bani pana la urma. Orice jucator isi doreste sa se duca la mai bine, de aceea nu cred ca am putea sa-l retinem daca oferta pe care o va primi va depasi cu mult ceea ce ii oferim noi.

Din punct de vedere al profesionalismului nu avem ce sa-i reprosam lui Wesley. El este suparat ca, de cand este la Vaslui, nu am reusit sa castigam macar un trofeu, desi evolutiile lui si ale echipei sunt mereu in crestere. Un salariu care i-ar asigura restul vietii ar compensa pentru el o neparticipare in Liga Campionilor cu FC Vaslui", a afirmat managerul Daniel Stanciu la Sport.ro.

Se destrama atacul de 5 stele de la Vaslui? Wesley, dorit Olaroiu

Desi s-a speculat un eventual transfer la Al Ain, grupare pregatita de Cosmin Olaroiu, se pare ca Wesley este de fapt dorit de Al Hilal.

C.F.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Wesley transfer Arabia Saudita, #Daniel Stanciu Vaslui, #transferuri FC Vaslui , #transferuri