Fotbalisti sud-americani la malul Dunarii?!

   

Clasarea intre primele patru echipe ale Seriei I, noul obiectiv al Dunarii Giurgiu, pare sa fi schimbat oarecum optica oficialilor "acvilelor" care pregatesc atent campania de transferuri.

Conform presedintelui Adonis Puiu, este posibil ca in aceasta iarna, la Giurgiu, sa fie testati cativa jucatori din America de Sud, propusi de un impresar banatean. "Am primit o oferta de colaborare din partea unui impresar care cunoaste destul de bine fotbalul sud-american. La o prima discutie am inteles ca acesta poate aranja ca jucatori din Chile, Ecuador sau Argentina sa vina la Giurgiu pentru a sustine probe de joc" a declarat Adonis Puiu.

"Mi-au fost descrisi ca jucatori tehnici, cu talie, genul de jucatori care corespund cerintelor noastre. Pe langa faptul ca sunt flexibili din punctul de vedere al contractului, sud-americanii sunt foarte ieftini, putandu-se incadra la nivelul salarial al clubului" a mai spus Adonis Puiu. Singura pretentie a potentialilor jucatori, este achizitionarea de catre clubul giurgiuvean a biletelor de avion dus-intors, costul unui bilet care ajungand la aproximativ 1.000 de euro pentru un fotbalist.

Oficialul Dunarii a declarat ca urmeaza sa mai aiba o discutie cu impresarul banatean, discutie hotaratoare in privinta posibilitatii ca echipa-fanion a judetului sa fie "asaltata" de chilieni, ecuadorieni sau argentinieni.

5 este numarul jucatorilor straini care au evoluat de-a lungul timpului la Dunarea Giurgiu: albanezul Arben Minga (mijlocul anilor '90), bosniacul Boris Keca si sarbul Dejan Micic (in sezonul 2001/2002, pe cand relatiile cu FC National erau stranse), germanul Sven Najemnik (in 2007), si camerunezul N'Gassam Nana Falemi (sezonul 2007/2008). ...citeste toata stirea
Luni, 11 Ianuarie 2010, ora 15:07
Sursa: Giurgiuveanul
Cele mai citite stiri
ACCIDENT RUTIER pe DN 5! Doua ambulante si o autospeciala de pompieri, solicitate sa intervina! (FOTO)
In urma cu putin timp, pe DN 5, la km 25, pe sensul Bucuresti-Giurgiu, s-a produs un accident ...
Strada Garii va fi redata traficului rutier! Sensul giratoriu de la Caprioara, reconfigurat si modernizat!
Anuntul a fost facut de catre primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, in carul unei recente ...
Bataie cu bate si topoare, focuri de arma trase de politisti... S-a intamplat la Bolintin!
Este vorba despre un incident petrecut miercuri dupa-amiaza, o bataie intre doua clanuri din ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor