FCSB castiga procesele in presa

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 07:47
9255 citiri
FCSB castiga procesele in presa

Litigiul dintre FCSB si FRF, LPF si Viitorul, privind titlul din Liga 1, nu are stabilit nici macar un termen de judecata, insa cu toate acestea oamenii lui Becali ne anunta zilnic ca au mai obtinut cate o victorie.

Va mai amintiti cum, in urma cu doua saptamani, chiar latifundiarul a aparut in presa sustinand ca avocatul scump pe care l-a angajat a facut o minune si a obtinut judecarea cazului in regim de urgenta? Dar de faptul ca acelasi Becali se lauda ca a platit o taxa in locul celor de la Viitorul pentru a obtine aceasta judecata rapida?

Ei bine, timpul a demonstrat ulterior ca n-au fost decat minciuni.

Marti a venit randul lui Vali Argaseala sa dea "vesti bune de la Lausanne". Iar fostul tusier a sustinut ca verdictul din acest litigiu va fi dat pana in data de 14 iulie, atunci cand are loc tragerea la sorti a meciurilor din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Ati putea crede ca presedintele FCSB se bazeaza pe ceva informatii din interior, poate i-au transmis cei de la TAS niste date de ultima ora, insa adevarul este altul. Toate anunturile din tabara FCSB cu privire la acest proces nu sunt mai mult decat wishful thinking, exprimarea unor sperante.

In realitate, litigiul este foarte departe de final, situatia fiind acum urmatoarea: FCSB a reclamat FRF, LPF si Viitorul la Lausanne si a trimis punctul sau de vedere; celelalte trei parti mai au inca timp sa trimita versiunile lor in privinta disputei; cand toata documentatia va fi in regula, TAS va stabili un termen pentru audieri - in acest moment fiind termene pentru litigii pana prin luna august; este posibil ca verdictul sa nu vina imediat dupa acest termen, judecatorul care analizeaza cazul luandu-si mai mult timp pentru a veni cu o solutie.

Cam asta este procedura birocratica pe care FCSB spera ca o va incheia in mai putin de trei saptamani, ceea ce pare in momentul de fata o gluma.

Despre litigiu am mai scris si nu am sa repet, insa vreau sa spun un lucru: sansele ca instanta suprema in sport sa dea o decizie impotriva unei reglementari care si-a produs deja efecte sunt minime spre nule.

Poate si de aceea sunt atat de vocali oamenii lui Becali, pentru ca stiu ca nu prea au cum sa castige si se pregatesc de-acum cu un set de scuze. Altfel, dinspre Viitorul, Federatie si Liga vin putine informatii si, de regula, apar doar pentru a contra intoxicarile FCSB.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#FCSB Viitorul proces TAS, #FCSB titlu TAS, #Becali FCSB proces TAS , #Gigi Becali