FCSB gafaie pentru ca Dica nu-si depaseste conditia de secund

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 22 Septembrie 2017, ora 07:47
8660 citiri
FCSB gafaie pentru ca Dica nu-si depaseste conditia de secund

FCSB are de departe cel mai bun lot din Liga 1, insa in loc sa defileze in campionat, cu victorii convingatoare, echipa antrenanata de Gigi Becali si, ocazional, de Nicolae Dica gafaie serios.

Daca rezultatele sunt, de cele mai multe ori, in limite acceptabile, jocul vicecampioanei este dezamagitor, oferind spectacol numai in fata unor adversari net inferiori sau in fata unora care se lasa descoperiti pe contre.

Explicatia jocului inghesuit este una cat se poate de simpla, conditia de secund peste care Dica nu poate si probabil nici nu vrea sa treaca.

Nu este un secret pentru nimeni faptul ca Gigi Becali se implica la echipa, oferindu-si "sfaturile" pretioase in privinta titularizarii unor jucatori. S-a intamplat cu toti tehnicienii FCSB de la Olaroiu in prezent. Insa daca unii au stiut cum sa il tina sub control pe latifundiar, Dica pare executantul perfect.

Alcatuirea primului "11", schimbari, nu m-ar mira ca executantii de lovituri libere sa fie toti impusi de Becali.

Aceasta situatie ii aduce lui Dica un avantaj minor, dar si un dezavantaj enorm. Avantajul este ca are parte de o perioada de relativa liniste, fiind menajat de patron in interventiile publice. Dezavantajul este acela ca a ajuns in ochii jucatorilor un simplu secund.

Imi imaginez ca in lotul FCSB se stie deja ca nu conteaza cat de bine de antrenezi o saptamana, ci in ce relatii esti cu Gigi Becali si/ sau cu "ochii si urechile" lui de la echipa, Stoica si Ianuli. Ori in aceste conditii, este greu ca cineva sa il mai ia in serios pe Dica atunci cand acest pregateste o tactica de meci.

Asa se ajunge ca FCSB sa nu joace nimic, ca fotbalistii sa para ca au facut cunostinta la vestiare, neavand nici macar o urma de relatie de joc si asa mai departe.

Este foarte greu pentru Dica sa iasa din aceasta situatie, mai ales ca primul si cel mai important pas ar fi acela de a se impune in fata lui Becali si de a ignora ordinele pe care acesta le trimite din loja.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#FCSB Dica antrenor, #Dica Becali antrenor FCSB, #Dica ordine Becali FCSB , #Gigi Becali