Gigi Becali a rabufnit dupa ce a aflat ca FCSB risca sa fie depunctata: "O sa vedeti 3 milioane de romani in strada"

Joi, 19 Aprilie 2018, ora 20:12
10710 citiri
Gigi Becali a rabufnit dupa ce a aflat ca FCSB risca sa fie depunctata: "O sa vedeti 3 milioane de romani in strada"
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali a avut o reactie nervoasa in momentul in care a aflat ca FCSB risca sa fie depunctata, in urma unui memoriu depus de CFR Cluj la Comisia de Disciplina!

Finantatorul "ros-albastrilor" a recunoscut ca l-a contactat pe Dan Petrescu inaintea meciului direct dintre CFR Cluj si FCSB, dar doar pentru a discuta amical.

"Te astepti la orice de la ei. Periculos e ca oamenii astia gandesc asa ceva. Nu poate sa aiba finalitate, nu a existat vreodata in Europa sau in lume ca o echipa sa fie depunctata pentru o opinie, pentru o declaratie; am spus doar ca in anul centenarului trebuie sa ma lupt ca sa nu castige ungurii titlul. E o jignire ca am spus ca-s unguri? Le e rusine ca sunt unguri? Ce demnitate am atins? Nu poti sa pui in regulament lucruri care incalca legea, punctele se pot lua doar pe teren", a tunat Becali la Digi Sport.

"Invoca faptul ca l-am contactat pe Dan Petrescu inaintea meciului ca sa cumpar meciul. Bine, daca nu mai avem voie sa vorbim cu lumea... Nu se va permite asa ceva, in primul rand la TAS, e un joc periculos pe care il fac ei acum", a completat acesta.

Becali a reafirmat ca Vasile Geambazi este patronul in acte al lui FCSB si ca el nu are nicio functie oficiala.

De asemenea, Becali e convins ca, in cazul unei depunctari, 3 milioane de romani vor iesi in strada, pentru a protesta.

"Daca se va intampla sa fim depunctati, o sa vedeti 3 milioane de romani in strada. Nu a existat niciodata in lume o echipa depunctata pentru o opinie. Eu oricum o sa demonstrez ca Geambazi finanteaza clubul de 3-4 ani", a mai declarat Becali.

Vezi si:

  • CFR Cluj a facut un memoriu la Comisia de Disciplina si solicita ca formatia antrenata de Nicolae Dica sa fie depunctata!

    Potrivit Digi Sport, unul dintre motivele pentru care CFR face aceasta solicitare e legat de atacurile la adresa clubului ardelean, cum ca ar primi penalty-uri pentru ca ar avea legaturi vechi cu arbitrii.

    De asemenea, in memoriu este scris si ca Becali l-a contactat pe Dan Petrescu in ziua meciului CFR Cluj - FCSB, lucru interzis de regulament.

    Conform Regulamentului Diciplinar, in articolul 52, la punctul 5 se precizeaza, printre altele, ca o formatie va fi sanctionata cu scaderea a 3 puncte, pentru comportare jignitoare, calomnioasa si declaratii care afecteaza imaginea fotbalului.

    Cu cinci etape ramase pana la finalul campionatului, FCSB ocupa primul loc in clasamentul playoff-ului Ligii 1, cu 41 de puncte, fiind urmata la doar doua puncte de CFR Cluj.

    Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
    Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
    Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
    Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
    Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
    Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
    #Becali reactie depunctare FCSB, #FCSB risca depunctare, #CFR Cluj depunctare FCSB , #Gigi Becali