Sumudica isi pregateste venirea la FCSB: "Bai, tot cu tine o sa iau campionatul"

Joi, 09 Mai 2019, ora 19:54
6976 citiri
Sumudica isi pregateste venirea la FCSB: "Bai, tot cu tine o sa iau campionatul"
Foto: Hepta.ro

Marius Sumudica isi pregateste sosirea la FCSB, el declarand deschis ca este gata sa colaboreze cu cel mai dificil patron din fotbalul romanesc, Gigi Becali.

In prezent tehnician al formatiei saudite Al Shabab, Sumudica a explicat cum va lucra cu Becali si de ce crede ca el va fi un antrenor de succes al formatiei din Berceni.

"Toata lumea stie trecutul meu, ceea ce a insemnat Rapidul pentru mine, ce inseamna in prezent si ce va insemna. Nu pot sa ma dezic de trecutul acesta. In acelasi timp, nu pot sa nu recunosc ca din punct de vedere profesional, imi doresc sa fac performanta si sa lucrez cu unul dintre cei mai dificili oameni din fotbalul romanesc. Ca antrenor, iti doresti sa ai tot confortul necesar si sa ai toate conditiile pentru performanta.

In momentul de fata, nu am vorbit cu Gigi despre colaborarea mea cu el. Mai glumim, mai imi spune cateodata: Bai, tot cu tine o sa iau campionatul, tot cu tine o sa fac, tot cu tine o sa dreg.

Daca as fi antrenor la FCSB, cred ca as avea o relatie foarte buna cu patronul incat sa nu ma sune si sa imi spuna sa il scot pe X sau Y. Daca as fi antrenorul FCSB si Gigi ar fi patronul meu, cu siguranta am avea o relatie deschisa si o relatie in care vor fi multumiti si Marius Sumudica si Gigi Becali. Eu nu pun telefonul la incarcat inaintea meciurilor. Eu sunt antrenor, eu sunt Marius Sumudica, si daca nu merge treaba raspund. Daca nu merge bine treaba, atunci poate sa vina patronul sa avem o discutie. Ne inchidem intr-o camera si discutam. Asta vine si din scoala vietii, nu din carti si din calculatoare. Asta tine si de scoala vietii.

Atata timp cat tu pregatesti echipa saptamana de saptamana, iar jucatorii sunt pregatiti de tine, pai nu te supara pe mine. La un club ca FCSB, cu cea mai buna medicamentatie, cu cea mai buna alimentatie, sa vezi ca nu exista meci fara ruptura musculara, pai lasa-ma sa cred ca nu e vina lui Gigi Becali", a spus Sumudica la DigiSport.

Becali il curteaza de o buna perioada de timp pe Sumudica, insa acesta a preferat sa mearga la alte formatii.

In vara acestui an s-ar putea razgandi, mai ales ca latifundiarul i-a promis ca va avea mana libera la echipa cata vreme va avea si rezultate.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Sumudica antrenor FCSB, #Sumudica Becali FCSB, #Sumudica FCSB contract antrenor , #Gigi Becali