Antrenorul echipei Rapid Viena i-a multumit lui Andrei Vlad pentru gafa comisa in partida din Europa League

Vineri, 31 August 2018, ora 13:11
6249 citiri
Antrenorul echipei Rapid Viena i-a multumit lui Andrei Vlad pentru gafa comisa in partida din Europa League
Foto: Hepta.ro

Antrenorul echipei de fotbal Rapid Viena, Goran Djuricin, a declarat ca infrangerea cu 2-1 suferita pe Arena Nationala in meciul din mansa secunda a play-off-ului cu FCSB este cea mai frumoasa din cariera sa deoarece gratie victoriei din tur cu 3-1 a obtinut calificarea in grupele Europa League.

"In prima repriza am resimtit din plin presiunea publicului. Nu am reusit sa tinem de minge asa cum ne-am dorit, am jucat cu teama, s-a vazut ca am fost nervosi. FCSB a pus presiune foarte mare, a jucat cu mingi lungi, asa cum ne asteptam, iar apoi a venit acel moment nefericit cand a facut 2-0. La pauza am vorbit, le-am spus jucatorilor ca trebuie sa revenim pe teren fara frica si sa jucam cat de bine putem. Si uite ca am reusit, ne-am creat ocazii si pot spune ca a fost cea mai frumoasa infrangere din cariera mea. Cu siguranta norocul a contat foarte, foarte mult. Nu stiu daca dumneavoastra cunoasteti, dar o statistica spune ca 40% dintre goluri sunt inscrise si datorita norocului. Astfel ca nu degeaba se spune ca norocul face parte din joc", a afirmat tehnicianul.

Goran Djuricin i-a multumit portarului echipei FCSB, Andrei Vlad, pentru greseala de la faza golului echipei sale, dar a spus ca Rapid Viena a obtinut meritat calificarea. "Nu ma gandeam la un asemenea cadou din partea portarului advers. Tin sa ii multumesc pe aceasta cale. Pe de alta parte pot spune ca am avut si noi doua ocazii singur cu portarul, asa ca putem spune ca a fost just in final. Nu cred ca se poate spune ca aceasta calificare a fost decisa de portarul celor de la FCSB. Sa nu uitam ca greseli au loc la orice nivel. Iar noi am avut ocazii uriase, una dintre ele chiar a lui Ivan. Asa ca eu consider ca a fost o calificare meritata pentru noi", a mentionat el.

"Andrei Ivan a avut cateva probleme in prima repriza, nu s-a putut impune, s-a lasat pus sub presiune si i-a fost destul de dificil. Insa in repriza a doua si-a folosit atuurile fizice, a castigat duelurile cu adversarii si i-a iesit un joc mai bun", a adaugat Djuricin.

Echipa de fotbal FCSB a ratat calificarea in grupele Europa League, joi seara, desi a invins formatia austriaca Rapid Viena cu scorul de 2-1 (2-0), pe Arena Nationala din Bucuresti, in mansa a doua a play-off-ului. Rapid Viena s-a calificat grupe dupa ce in tur castigase cu scorul de 3-1.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#FCSB Rapid Viena , #stiri FCSB
Comentarii