Avancronica meciului de 20 de milioane de euro, dintre FCSB si Sporting: Echipe probabile, televizari si cote pariuri

Miercuri, 23 August 2017, ora 12:15
4971 citiri
Avancronica meciului de 20 de milioane de euro, dintre FCSB si Sporting: Echipe probabile, televizari si cote pariuri
Foto: Facebook/Steaua Bucuresti

FCSB se afla in fata celui mai important meci al sezonului, atat pe plan sportiv, dar mai ales pe plan financiar.

O eventuala calificare in grupele Ligii Campionilor i-ar putea aduce vicecampioanei Romaniei in jur de 20 de milioane de euro, 14 garantate de UEFA, plus ce primeste pentru rezultatele inregistrate, biletele vandute si cota de market pool.

Dar pana masa bogatilor, FCSB trebuie sa treaca de puternica grupare portugheza Sporting Lisabona, al carei lot de fotbalisti e cotat la 200 de milioane de euro.

Dupa 0-0 in tur, la Lisabona, sansele gruparii antrenate de Nicolae Dica au crescut, dar favoriti raman in continuare lusitanii, aflati intr-o forma excelenta: 5-0 au castigat in ultima etapa, la Vitoria Guimaraes.

Cu 50.000 de suporteri in spate, Gigi Becali si compania mizeaza pe o noua evolutie buna a lui Denis Alibec, dar si pe revenirea lui Constantin Budescu, chiar daca acesta din urma nu e refacut complet.

In tabara adversa, pericolul il reprezinta uriasul atacand olandez Bas Dost, insa Gelson si Bruno Fernandes sunt si ei intr-o forma de invidiat.

  • Probleme cu gazonul

    Intalnirea de miercuri seara ar putea fi afectata de gazonul de pe National Arena, schimbat cu doar cateva zile inainte si care nu se prezinta deloc in conditii bune.

    De altfel, FCSB si Sporting au decis sa nu efectueze antrenamentele oficiale pe National Arena, tocmai pentru a proteja gazonul.

    Declaratiile antrenorilor

    "Din experienta stim ca maine vom avea un meci dificil. Vom fi constransi in joc, constransi in defensiva, dar nu va fi o problema pentru ca ne-am pregatit la toate capitolele. Cred ca Sporting este o echipa care are toate calitatile pentru a trece de play-off-ul Ligii Campionilor. Si spun asta fara a lua din meritele celor de la Steaua. Suntem pregatiti, vrem neaparat sa ne calificam in grupe" - Jorge Jesus.

    "Suntem in fata unui duel foarte important, ne asteapta o partida foarte grea, un meci de play-off, un meci mult mai greu decat am avut la Lisabona, probabil si ei vor fi mult mai concentrati. Stim totul despre ei, ca echipa, jucatorii luati individual. E important ca la ora jocului sa fim pregatiti asa cum am fost si la Lisabona" - Nicolae Dica.

  • ECHIPELE PROBABILE

    Pentru aceasta partida, Nicolae Dica nu-i va avea la dispozitie pe Mihai Pintilii (suspendat) si Mihai Balasa (accidentat), dar l-a recuperat pe Constantin Budescu. Totusi, cel mai probabil, "Budi" va fi aruncat in lupta in repriza secunda, urmand ca Lucian Filip sa fie titular.

    La portughezi, Jorge Jesus are o singura absenta, William Carvalho, aflat la un pas de un transfer la West Ham.

    FCSB: Nita - Enache, Larie, Momcilovic, Morais - Popescu, Filip - Golofca, Teixeira, Tanase - Alibec.

    Antrenor: Nicolae Dica.

    SPORTING: Rui Patricio - Piccini, Coates, Mathieu, Silva - Battaglia, Adrien Sila - Gelson, Fernandes, Acuna - Bas Dost.

    Antrenor: Jorge Jesus.

    Vezi si:

  • Date cheie:

    stadion: National Arena (Bucuresti)

    ora: 21:45

    arbitru: Cuneyt Cakir (Turcia)

    televizare: Pro TV si Dolce Sport

    cote pariuri: 4.85 victorie FCSB - 3.62 egal - 1.92 victorie Sporting

    Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
    Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
    Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
    Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
    Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
    Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
    #avancronica FCSB Sporting Lisabona, #FCSB Sporting echipe probabile , #stiri FCSB