Cine vine dupa Nicolae Dica la FCSB? Iata ce variante are Becali

Miercuri, 26 Iulie 2017, ora 15:00
28044 citiri
Cine vine dupa Nicolae Dica la FCSB? Iata ce variante are Becali
Foto: Hepta.ro

Viitorul lui Nicolae Dica la FCSB este incert dupa declaratiile acide facute de Gigi Becali la finalul meciului cu Viktoria Plzen. Chiar daca a spus ca momentan nu il va demite pe Dica, reprosurile facute arata ca Becali se gandeste deja la inlocuitorul sau.

Cum Marius Sumudica, preferatorul patronului ros-albastrilor, tocmai a preluat-o pe Kayserispor si nu va putea veni, Becali nu are prea multe solutii la indemana.

E important insa de vazut si ce alegere va face: va aduce un antrenor cu personalitate sau unul cuminte, care sa-i permita sa faca echipa? In vara, Becali l-a preferat pe Nicolae Dica in locul lui Dan Petrescu tocmai pentru a putea controla echipa asa cum isi doreste, dar poate ca meciul cu Viktoria Plzen l-a facut sa-si schimbe optica.

Va prezentam cele trei variante posibile pe care Becali le va avea in momentul in care va decide sa renunte la Dica:

1. Ilie Stan - A lucrat deja ca antrenor la Steaua in 2011, cand a reusit sa duca echipa in primavara europeana. A avut o relatie buna cu Becali, i-a ascultat ordinele si a spus deja ca este dispus sa revina la echipa. Problema lui este ca nu a mai obtinut deloc rezultate bune dupa plecarea de la gruparea ros-albastra. Ilie Stan este insa genul de antrenor care va spune "da" la orice ora si in orice conditii.

2. Walter Zenga - Daca Becali va dori un antrenor si nu un simplu executant, Walter Zenga pare a fi cea mai buna solutie dintre antrenorii liberi in momentul de fata. Italianul a lucrat si el la Steaua cu rezultate bune si este considerat omul care a pus bazele echipei eurofantastice din urma cu un deceniu, care in cele din urma a ajuns pana in semifinalele Cupei UEFA. Bun tactician, Zenga poate face ordine in haosul din defensiva FCSB.

3. Gigi Multescu - Un adept al fotbalului spectacol, Multescu este liber de contract dupa despartirea de CSU Craiova. E genul de antrenor care reuseste sa scoata suta la suta din ce are la dispozitie si sa creeze echipe spectaculoase. I-a dus pe olteni in cupele europene si, datorita lui, cota unor fotbalisti precum Ivan, Baluta sau Screciu a crescut considerabil. Porneste cu dezavantajul ca e perceput ca un dinamovist si ca este iute la manie in relatia cu conducatorii.

FCSB si Viktoria Plzen au terminat la egalitate, scor 2-2, in prima mansa a turului trei preliminar din Liga Campionilor. Calificarea se va decide astfel saptamana viitoare, in Cehia.

A fost un meci cu un ritm alert, in care FCSB a revenit de fiecare data dupa ce a fost condusa. Constantin Budescu a fost magistral, insa s-a accidentat si are sanse destul de mici sa evolueze in meciul retur. De asemenea, au fost evidente problemele din defensiva.

Totul se va decide asadar miercuri de la ora 21:15, in Cehia, unde FCSB e obligata sa castige sau sa faca un egal cu cel putin trei goluri marcate pentru a merge in play-off-ul pentru grupele Ligii Campionilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#antrenor nou FCSB, #inlocuitor Dica FCSB , #stiri FCSB