Exclusiv Decizie definitiva: Becali a pierdut inca un proces cu Armata

Miercuri, 31 Mai 2017, ora 15:17
12626 citiri
Exclusiv Decizie definitiva: Becali a pierdut inca un proces cu Armata
Foto: Romania TV

Gigi Becali a incasat inca o lovitura la Inalta Curte de Casatie si Justitie, pierzand un nou proces cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua.

Surse autorizate au dezvaluit pentru Ziare.com ca FCSB a pierdut definitiv procesul in care solicita suspendarea deciziei prin care clubul ros-albastru era obligat sa-si schimbe numele. Astfel, FCSB va ramane cu acelasi nume, desi spera sa se poata numi din nou FC Steaua.

Becali a inaintat aceasta cerere in instanta dupa o decizie a Curtii de Apel din decembrie 2016, insa juristul Florin Talpan de la CSA Steaua a obtinut un nou succes.

In acest proces, societatea lui Becali a incercat sa recapete dreptul de a folosi numele FC Steaua Bucuresti, sustinand ca are prejudicii de ordinul milioanelor de euro.

In replica, juristul Florin Talpan a afirmat in fata instantei de judecata ca CSA Steaua este prejudiciata de actiunile celor de la FCSB. De asemenea, el a mentionat ca doua instante de judecata au dat deja castig de cauza CSA Steaua in spete similare.

"Cei de la FSCSB folosesc marca si denumirea in mod fraudulos nerespectand hotararile instantei", a declarat Florin Talpan in fata judecatorilor.

Contactat de Ziare.com, Talpan s-a declarat "foarte fericit ca a obtinut a 13-a victorie in procesele cu societatea lui Becali", insa a mentionat ca nu poate face alte comentarii.

Talpan nu mai este lasat sa discute cu presa de comandantul Cristian Petrea, in pofida succeselor obtinute, dintr-un motiv necunoscut.

Societatea lui Becali si-a schimbat numele in aceasta iarna, dupa o decizie a Curtii de Apel Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#proces nume FCSB Armata, #FCSB pierde proces Armata , #stiri FCSB