FCSB a cerut oficial excluderea clubului CFR Cluj din Liga 1

Vineri, 27 Aprilie 2018, ora 16:21
7245 citiri
FCSB a cerut oficial excluderea clubului CFR Cluj din Liga 1
Foto: Hepta.ro

FCSB a inaintat o adresa catre Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal prin care a cerut excluderea din campionat a clubului CFR Cluj, cu doar doua zile inaintea meciului direct.

Gigi Becali spune ca FCSB a luat aceasta decizie din cauza unor declaratii facute de antrenorul Dan Petrescu si de fundasul stanga Mario Camora.

"Clubul Steaua a cerut suspendarea lui CFR Cluj din competitie. Cerem scoaterea lor din competitie pentru declaratiile date de Camora si Dan Petreasca. Conform articolului 52, alineatul 7 cerem scoaterea din competitie definitiv", a spus Becali pentru Pro X.

Declaratiile la care Becali face referire au fost facute la finalul meciului dintre CSM Poli Iasi si CFR Cluj, scor 1-1.

Fundasul Mario Camora a spus ca fotbalul romanesc este o mafie. "Aici e mafia! Pur si simplu arbitrul si-a batut joc de echipa noastra! Sa va fie rusine! Vreti sa dati titlul altei echipe?", a spus Camora.

De asemenea, si Dan Petrescu a fost foarte nervos si a sugerat ca FCSB a facut blaturi cu anumite echipe si arbitri.

"In play-off suntem furati pe fata. Hategan nu ne-a dat penalti cu Steaua si aici a dat penalti impotriva noastra. Ne-a furat patru puncte. Daca se descurca Steaua, bravo lor. Dar nu e normal asa. Altfel era sa fim la egalitate de puncte inainte de meciul direct", a afirmat Dan Petrescu.

Ce prevede articolul invocat de Becali: "Cluburile ai caror jucatori, antrenori sau oficiali afecteaza, in orice fel, imaginea unei competitii prin savarsirea unor fapte de natura sa duca la discreditarea acesteia, se sanctioneaza cu excluderea din competitiile in curs/sau viitoare de la una la doua editii competitionala".

Pe rolul Comisiei de Disciplina de la FRF mai exista un caz similar. CFR Cluj a cerut depunctarea FCSB pentru ca Gigi Becali i-a acuzat pe ardeleni ca au fost ajutati de arbitri, iar apoi si gruparea ros-albastra a cerut depunctarea celor din Gruia.

Partida dintre FCSB si CFR Cluj va avea loc duminica, de la ora 20:45, in direct pe Ziare.com.

C.S.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#FCSB excludere CFR Cluj Liga 1, #excludere CFR Cluj Liga 1 , #stiri FCSB