FCSB a umilit-o pe CSA Steaua in duelul orgolillor din Ghencea

Sambata, 29 Septembrie 2018, ora 13:58
7116 citiri
FCSB a umilit-o pe CSA Steaua in duelul orgolillor din Ghencea
Foto: Hepta.ro

FCSB a trecut cu usurinta de CSA Steaua in campionatul de tineret al Romaniei, intr-un meci plin de orgolii intre echipa Armatei si cea patronata de Gigi Becali.

Partida a facut parte din campionatul de tineret al Romaniei, asa numita Liga Elitelor Under 19, iar scorul a fost 4-1 pentru FCSB.

Peste 100 de fani au fost prezenti pe terenul 5 din complexul stadionului Steaua din bulevardul Ghencea pentru a-si sustine echipa favorita. Suporterii din cadrul Peluzei Sud nu l-au uitat pe patronul lui FCSB, Gigi Becali, impotriva caruia au avut mai multe scandari de facut.

Chiar daca meciul incepuse bine pentru CSA, in minutul 24, echipa Armatei a ramas in 10 oameni dupa eliminarea lui Gindac, fault dur facut asupra capitanului lui FCSB, Toma.

De altfel, Toma si Botezatu au jucat pentru FCSB Under 19 la cateva zile dupa ce au debutat la echipa mare, in partida de Cupa de la Zlatna, cu Unirea Alba Iulia.

Titular este si Stefan Cana la FCSB, cel aflat pe banca de rezerve joi seara in Ardeal.

Desi 11 contra 10, cei de la FCSB nu au reusit sa se impuna si primul mitan s-a incheiat alb, 0-0. La meci au asistat si baietii de la echipa mare a Stelei, in frunte cu antrenorii Marius Lacatus si Stefan Iovan.

La doua minute de la reluarea partidei, FCSB a si marcat, minutul 47, gol Ardelean de la 7 metri, dupa o centrare inspirata a lui Rosu. Acelasi Rosu a marcat in minutul 62, dupa un contraatac scoala, iar 4 minute mai tarziu Cristian Dumitru l-a executat pe Constantin cu un sut sec la coltul lung.

Giovanni Petcu a adus golul de onoare al Stelei, gol din penalti marcat in minutul 75.

Finalul de meci a fost unul aprins, cu Oreviceanu si Botezatu avand o altercatie, cei doi au primit galben si au fost eliminati pentru cumul de cartonase. In minutul 93, la ultima faza, FCSB a mai marcat un gol, prin Aurel Pirciu.

Echipele de start:

CSA Steaua: Constantin - Radu, Oreviceanu, Moise, Tudor, Ilie, Milea, Gindacs, Dedeu, Nitu, Popa. Rezerve: Calinescu, Stanca, Ban, Petcu, Preda, Ioana Marius, Arau. Antrenor: Andrei Nagy.

FCSB: Udrea - Cana, Rosu, Botezatu, Bodea, Zamfir, Ardelean, Prasacu, Toma, Enache, Dumitru. Rezerve: Micle, Pirciu, Puciu, Susu, Tincau, Popescu, Afaitei. Antrenor: Cornel Ionescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#FCSB o umileste pe CSA Steaua, #meci cu mari orgolii FCSB CSA, #Becali invinge Talpan FCSB CSA , #stiri FCSB