FCSB, doar egal in al doilea amical al verii

Duminica, 02 Iulie 2017, ora 21:00
6924 citiri
FCSB, doar egal in al doilea amical al verii
Foto: Facebook / FC Steaua Bucuresti

FCSB a terminat la egalitate cu formatia din Ucraina FC Oleksandria, scor 1-1, in cadrul celui de-al doilea meci amical din cantonamentul echipei din Romania in Olanda.

Pentru FCSB a marcat Gnohere singurul gol, in minutul 45, vicecampioana Romaniei realizand un meci modest, fara sa convinga.

Golul atacantului francez a venit in minutul 45, practic in ultima faza a primei reprize, cand fostul dinamovist a reluat puternic din 6 metri.

Egalarea celor din Ucraina a venit in minutul 77, cand deja antrenorul Nicolae Dica schimbase foarte multi oameni din prima garnitura, inclusiv Gnohere, Budescu sau Pintilii.

A fost al doilea amical pentru FCSB in Olanda, dupa acel 7-0 cu oamenii de la Team Regio Arnhem. Urmeaza pe 4 iulie partida test cu Beveren, formatie de prima liga din Belgia.

Denis Alibec nu a jucat pentru trupa ros-albastra, fiind inca nerefacut dupa o accidentare.

Desfasurarea intalnirii:

Final de meci, 1-1 intre cele doua formatii!

Min.84: Incursiune personala frumoasa a lui De Amorim, dar niciun efect pe tabela.

Min.83: Ocazie mare Momcilovici, care reia foarte bine cu capul din careu, dar portarul lui Oleksandria are un mare reflex!

Min.76: GOL marcat de Oleksandria, este 1-1!

Min.75: Intra Benzar in locul lui Gnohere, marcatorul golului.

Min.73: Se mai fac schimbari la FCSB, Man, Pintilii, Enache si Balasa ies, iar in locul lor intra Grecu, Filip si Achim.

20.39: Stelistii au mai slabit ritmul, asteapta finalul de meci, oricum in acest moment ruleaza al doilea esalon al formatiei lui Dica.

Min.64: Iese si Budescu, intra in locul sau fostul sau coleg de la Astra, William de Amorim.

Min.62: Avem mai multe schimbari facute de Nicolae Dica. Ies Ovidiu Popescu, Tanase si Nita, iar in locul acestora intra Teixeira, Jakolis si Stancioiu.

Min.60: Au trecut circa 15 minute de cand suntem in partea secunda, FCSB ataca, dar nu reuseste sa isi creeze ocazii de gol.

Min.46: Prima schimbare la romani, iese Morais si intra Momcilovici.

Incepe mitanul secund!

20.09: Intra jucatorii dupa pauza pe teren, ne pregatim de partea secunda!

Pauza, 1-0 pentru echipa din Romania!

Min.45: GOOOOOOOOOOOOL FCSB! 1-0 pentru echipa ros-albastra, Gnohere sparge gheata in aceasta partida!! A fost un sut puternic din careul mic, dupa o depasire umar la umar a puternicului atacant francez.

Min.39: Portarul din Ucraina respinge o lovitura cu capul a lui Balasa, dupa un corner batut de Budescu.

19.51: Cei de la FCSB nu au convins deloc in aceasta prima repriza.

Min.35: Cea mai mare ocazie Oleksandria! Un varf al echipei a scapat singur cu Nita, dar portarul roman a intervenit excelent si a mentinut egalitatea pe tabela.

19.39: Sunt surprinsi in offside cei de la Oleksandria, dupa o lovitura libera ce parea periculoasa, batuta de pe flancul stang.

Min.26: Budescu dribleaza portarul advers in careu, dar este deposedat in momentul sutului decisiv.

Min.22: Prima ocazie FCSB! Sut putin peste poarta a lui Gnohere, dupa o pasa inspirata a lui Budescu.

19.31: Pressing bun facut de adversarii celor de la FCSB, baietii lui Dica au probleme sa iasa din propria jumatate de joc.

Min.18: Nita retine un sut mai degraba slab al ucrainenilor.

Min.14: Fault dur facut de Mihai Pintilii la mijlocul terenului, meciul a fost intrerupt peste un minut..

Min.9: Lovitura libera batuta de Budescu din flancul drept, dar fotbalistii din Ucraina resping.

19.15: Inceput prudent de partida din partea ambelor formatii.

Incepe partida!

19.08: Cei 22 de jucatori intra pe gazon, ne pregatim de meci.

19.06: Momentan jucatorii nu au intrat pe teren, sunt cativa zeci de fani stelisti care asteapta intrarea pe teren a favoritilor lor.

Echipa de start a lui FCSB: Nita - Enache, Larie, Balasa, Junior Morais - Pintilii (cpt), Ov. Popescu - Man, Budescu, Tanase - Gnohere.

Rezerve: Stancioiu, Niga - Simion, Filip, Tudorie, Pleasca, Momcilovici, Jakolis, Mihalcea, Achim, Benzar, Teixeira, Grecu, De Amorim.

Gruparea vicecampioana a Romaniei disputa al doilea amical din aceasta vara, in stagiul din Olanda, dupa acel 7-0 cu Team Regio Arnhem.

Gruparea lui Nicolae Dica pare in mare forma in acest stagiu de pregatire, dar trebuie spus ca primul joc a avut loc impotriva unei formatii cu jucatori liberi de contract.

Nici in partida cu ucrainienii, Dica nu se va putea baza pe Denis Alibec, in continuare accidentat.

Pentru FCSB vor mai urma 2 meciuri amicale, pe 4 iulie cu Beveren si pe 7 iulie cu Oostende, ambele grupari fiind din Belgia.

FC Oleksandria a terminat pe 5 ultimul sezon din tara vecina cu Romania.

Echipa probabila a lui FCSB:

Nita - Enache, Larie, Balasa, Morais - Pintilii, Popescu - Teixeira, Budescu, Tanase - Gnohere.

Partida nu este televizata in Romania, dar va putea fi urmarita LIVE pe contul de Facebook al lui FCSB.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#Steaua Bucuresti versus Oleksandria live text, #Steaua joaca meci amical Olanda , #stiri FCSB