FCSB l-a vandut pe Benzar in Serie A - oficial

Duminica, 30 Iunie 2019, ora 14:16
5554 citiri
FCSB l-a vandut pe Benzar in Serie A - oficial
Foto: US Lecce

FCSB a anuntat transferul lui Romario Benzar in Italia, internationalul roman urmand a evolua in Serie A.

Fundasul dreapta a fost achizitionat de Lecce, el efectuand deja vizita medicala si semnand contractul, potrivit unor anunturi facute de ambele cluburi.

"FCSB anunta transferul lui Romario Benzar la clubul de prima liga italiana U.S. Lecce.

Jucatorul se afla deja in Italia, acolo unde a efectuat vizita medicala si a semnat contractul care il va lega de Lecce in urmatorii ani.

Romario a fost unul dintre cei mai apreciati jucatori ai nostri in ultimii ani, evolutiile sale asigurandu-i prezenta la echipa nationala a Romaniei. In total, fundasul dreapta in varsta de 27 de ani a adunat 60 de partide, un gol si 9 pase de gol in cele doua sezoane petrecute in tricoul ros-albastru.

Clubul nostru ii multumeste lui Romario pentru contributia avuta in cei doi ani petrecuti la FCSB si ii ureaza mult succes in continuare!", se arata in comunicatul celor de la FCSB.

Benzar a transmis un mesaj emotionant la plecarea de la gruparea din Berceni, el sustinand ca echipa ii va ramane in suflet pentru totdeauna.

"Am petrecut momente unice in tricoul ros-albastru si voi ramane dator acestui club pentru tot ce a insemnat in cariera mea. Dupa doi ani de zile, a venit momentul sa imi iau ramas bun de la voi. Multumesc fiecarui om din club si tuturor suporterilor care au fost alaturi de noi. Raman cu regretul ca nu am castigat un trofeu aici, dar voi ramane suporterul acestor culori si sunt sigur ca, in sezonul care va incepe in curand, locul 1 va fi al vostru. Fiti alaturi de aceasta echipa in continuare, pentru ca doar impreuna puteti reusi lucruri mari!", a declarat Benzar.

Doua milioane de euro ar incasa FCSB in urma transferului.

M.D.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Benzar transfer Lecce, #Benzar transfer Serie A, #Benzar FCSB transfer Italia , #stiri FCSB
Comentarii