FCSB merge la TAS sa obtina excluderea clubului CFR Cluj din Liga 1

Sambata, 28 Aprilie 2018, ora 11:07
5790 citiri
FCSB merge la TAS sa obtina excluderea clubului CFR Cluj din Liga 1
Foto: Hepta.ro

Gigi Becali a anuntat ca nu se lasa in demersul de a obtine excluderea clubului CFR Cluj din Liga 1.

Finantatorul FCSB a spus ca va merge pana la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pentru a obtine asta.

"Cititi regulamentul sa vedeti. Ei au vrut depunctare pentru nimic pentru ca o sa vedeti ca eu am fost penalizat dar nu in acelasi an competitional, nici nu sunt recidivist. Acum sa mergem pana la capat, pana la TAS, sa vedem excludere. Cerem si depunctarea si excluderea.

Nu se poate depunctare la noi, la ei e si mai grav. In plus noi avem o hartie din 2012 pe care scrie: Clubul Steaua se delimiteaza de declaratiile domnului Becali", a spus Becali la Pro X.

FCSB spera sa obtina excluderea clubului CFR Cluj avand in vedere doua declaratii facute de Dan Petrescu si de fundasul Mario Camora.

Declaratiile la care Becali face referire au fost facute la finalul meciului dintre CSM Poli Iasi si CFR Cluj, scor 1-1.

Fundasul Mario Camora a spus ca fotbalul romanesc este o mafie. "Aici e mafia! Pur si simplu arbitrul si-a batut joc de echipa noastra! Sa va fie rusine! Vreti sa dati titlul altei echipe?", a spus Camora.

De asemenea, si Dan Petrescu a fost foarte nervos si a sugerat ca FCSB a facut blaturi cu anumite echipe si arbitri.

"In play-off suntem furati pe fata. Hategan nu ne-a dat penalti cu Steaua si aici a dat penalti impotriva noastra. Ne-a furat patru puncte. Daca se descurca Steaua, bravo lor. Dar nu e normal asa. Altfel era sa fim la egalitate de puncte inainte de meciul direct", a afirmat Dan Petrescu.

Ce prevede articolul invocat de Becali: "Cluburile ai caror jucatori, antrenori sau oficiali afecteaza, in orice fel, imaginea unei competitii prin savarsirea unor fapte de natura sa duca la discreditarea acesteia, se sanctioneaza cu excluderea din competitiile in curs/sau viitoare de la una la doua editii competitionala".

Pe rolul Comisiei de Disciplina de la FRF mai exista un caz similar. CFR Cluj a cerut depunctarea FCSB pentru ca Gigi Becali i-a acuzat pe ardeleni ca au fost ajutati de arbitri, iar apoi si gruparea ros-albastra a cerut depunctarea celor din Gruia.

Partida dintre FCSB si CFR Cluj va avea loc duminica, de la ora 20:45, in direct pe Ziare.com.

C.S.

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#FCSB excludere CFR Cluj Liga 1, #FCSB CFR Cluj , #stiri FCSB