Gigi Becali, atacat dur de un fotbalist curtat intens de FCSB: "E un nebun! Niciodata n-o sa ajung acolo"

Miercuri, 03 Aprilie 2019, ora 16:00
31956 citiri
Gigi Becali, atacat dur de un fotbalist curtat intens de FCSB: "E un nebun! Niciodata n-o sa ajung acolo"
Foto: Instagram Kehinde Fatai

Gigi Becali este criticat dur de un fotbalist pe care l-a dorit insistent in trecut la FCSB.

Atacantul nigerian Kehinde Fatai a dezvaluit ca in trecut a avut oferte de la FCSB, insa nu a dorit sa semneze din cauza comportamentului lui Becali.

"Am avut posibilitatea sa ajung la Steaua, am primit o oferta dupa primul meu sezon la Astra, dar Niculae nu m-a lasat. In plus, Becali este un nebun! Vorbeste prea mult la televizor, nu imi place. Imi aduc aminte ca am marcat cu Steaua si el vorbea urat despre mine la televizor. Zicea ca un fotbalist cu numele meu nu va juca niciodata la echipa lui. Din acel moment mi-am zis ca niciodata n-o sa joc pentru echipa lui", a dezvaluit Fatai.

In schimb, Fatai are o parere extraordinara despre fostul sau patron de la Astra, Ioan Niculae, si dezvaluie cateva episoade incredibile.

"Daca Niculae te place, este gata sa-ti ofere totul. Cand jucam la Astra, acest om mi-a oferit un apartament, o masina si un ceas Rolex foarte scump. Imi aduc aminte cum, in 2014, inaintea meciului cu Lyon, Niculae mi-a spus: 'Daca vei marca si vom ajunge in faza grupelor, vei zbura cu mine in avionul meu privat la urmatorul meci!' Am marcat si am castigat cu 2-1, iar la meciul urmator cu Celtic am mers in avionul privat cu patronul.

Inainte de acest moment insa, Astra se lupta pentru salvarea de la retrogradare. Imi aduc aminte ca, in 2010, inaintea unui meci cu Sportul, Niculae mi-a zis ca daca dau gol si castigam pot sa-i cer orice vreau. La final, am marcat si am castigat cu 1-0 si ne-am salvat de la retrogradare. Dupa meci, Niculae a venit la mine si m-a intrebat: 'Ce-ti doresti?' I-am spus ca vreau sa-mi schimb masina. 'Ce masina vrei?', m-a intrebat din nou si i-am raspuns ca-mi plac BMW-urile. Au trecut cateva ore, am ajuns acasa la Ploiesti, mancam pizza cu prietenii si primesc un telefon de la cineva din conducere, care mi-a spus sa ies pe strada. Am iesit si in fata mea era un BMW nou cu zero kilometri! Am fost foarte surprins. Apoi, Niculae mi-a spus ca l-am facut fericit!", a povestit Fatai.

Totodata, Fatai si-a amintit si faptul ca a avut o oferta de la Olympique Marseille inainte sa ajunga in Romania, la Farul Constanta.

"Cei de la Marseille m-au remarcat intr-un meci amical. Au venit la mine acasa, au vorbit cu parintii mei si ma gandeam deja ca voi ajunge in Franta. O zi mai tarziu insa, romanii au venit la scoala mea si au insistat sa semnez cu ei. Patronul de la acel moment al Farului, Gheorghe Bosanceanu, mi-a spus: 'Vino la echipa mea, iti voi da sansa sa joci la prima echipa si vei avea o cariera frumoasa'. Marseille mi-a propus sa joc mai intai pentru echipa a doua, dar eu doream sa joc la nivel inalt, astfel ca am acceptat oferta Farului.

Nu mi-era frica de nimic, visam sa joc fotbal. La inceput nu mi-a fost usor. Limba era diferita, mancarea, atmosfera. Dar am ajuns in Romania vara, vremea de la Constanta era buna si m-am simtit grozav. N-am avut nicio problema cu oamenii de acolo, am fost primit bine. Cu comunicarea nu a fost usor, doar cativa baieti diin echipa vorbeau engleza, dar am luat lectii de romana", a explicat nigerianul.

Ajuns la 29 de ani, Fatai evolueaza in acest moment in Belarus, pentru Dinamo Minsk, unde se descurca excelent.

In tara noastra a jucat pentru Farul Constanta (2007-2010) si Astra Giurgiu (2010-2015) . In sezonul 2013/2014 a fost imprumutat la Brugge, dar nu a reusit sa se impuna si s-a intors in Romania. El a mai fost legitimat la Sparta Praga (2015-2016) si Ufa (2016-2018) .

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Kehinde Fatai Gigi Becali, #Kehinde Fatai Astra , #stiri FCSB