Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

"Interimarul" de la FCSB si-a pierdut cumpatul: "Eu am vrut sa fiu de bun simt"

Miercuri, 07 August 2019, ora 12:14
15666 citiri
"Interimarul" de la FCSB si-a pierdut cumpatul: "Eu am vrut sa fiu de bun simt"
Foto: Captura video Facebook

Vergil Andronache, antrenorul interimar al celor de la FCSB, si-a pierdut cumpatul la conferinta de presa premergatoare meciului cu Mlada Boleslav, din preliminariile Europa League.

Tehnicianul a explodat in momentul in care a fost intrebat daca simte presiune atunci cand patronul echipei anunta ca negociaza cu antrenori care sa preia echipa.

Andronache sustine ca el se simte "principal" si ca a acceptat sa preia acest post pentru ca simte ca jucatorii il respecta.

"Pana va veni altcineva, daca va veni, noi nu ne vom opri niciodata din a studia adversarul, din a pregati meciurile. Eu am vrut sa fiu de bun simt, dar daca dumneavoastra continuati cu astfel de intrebari... Zilele trecute, l-ati intrebat pe Pantiru daca e greu fara antrenor. Poate puteam sa spun si eu, pertinent, ca avem nevoie acum de antrenor secund.

Acum am plecat din vestiar. Le-am spus si lor, am acceptat sa preiau postul asta pentru ca simt respect din partea lor. La ultimul meci, probabil ati vazut, putem sa reprosam orice altceva in afara de atitudinea jucatorilor. Pana mi se va spune ca de azi vine alt antrenor, nu ma opresc din treaba. Trebuie sa asigur continuitate. Ma simt un antrenor principal in acest moment. Eu cred ca antrenorul trebuie comparat cu un dirijor. Nu trebuie sa stie sa cante la toate instrumentele. Trebuie sa asigure armonia in orchestra. Asa se intampla si cu mine. Nu simt nicio presiune", a declarat Andronache intr-o conferinta de presa.

Vergil Andronache a fost secundul lui Bogdan Andone, la randul sau fost secund al lui Mihai Teja.

Dupa ce Teja a fost dat afara, la finalul sezonului trecut, Andone a fost promovat "principal", iar dupa demisia acestuia din urma Andronache a ajuns sa se ocupe de echipa.

FCSB nu are foarte multe solutii pentru postul de antrenor principal dupa ce Gigi Becali a renuntat la varianta Devis Mangia, iar Toni Conceicao a declinat propunerea de a semna un contract.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Vergil Andronache antrenor FCSB, #antrenor nou FCSB, #FCSB antrenor Becali , #stiri FCSB