Noul patron al lui FCSB are planuri mari

Joi, 19 Aprilie 2018, ora 20:00
14617 citiri
Noul patron al lui FCSB are planuri mari
Foto: Hepta.ro

Vasile Geambazi a vorbit pentru prima oara in calitate de patron al lui FCSB, la doar o zi distanta dupa ce Gigi Becali a anuntat ca se retrage.

Noul patron al lui FCSB anunta ca va incerca sa ajunga la o intelegere cu Armata pentru a putea folosi din nou numele Steaua.

"Instanta a zis un singur lucru, ca SC FCSB SA nu poate folosi numele 'Steaua Bucuresti' fara acordul Ministerului Apararii Nationale. Asta a castigat Florin Talpan, a exclus numele 'Steaua Bucuresti' din Europa si din Liga 1, apare 'FCSB' acum. Credeti ca cineva are o problema cu formarea echipei Armatei? Ca pe mine ma deranjeaza ca Steaua isi facea echipa? Eu vreau binele fotbalului, asa putem creste. E greu sa promoveze, fara investitii nu poti face asta. Sau poate ca pot promova in liga a treia, dar de acolo e si mai greu", a spus Geambazi pentru Prosport.

"Totul depinde de MApN! Ei trebuie sa imi dea voie sa folosesc numele Steaua. Brandul FCSB e inventat din 2008 sau 2009 de Bobby Durbac, de pe vremea in care aveam magazinul, revista cu sigla FCSB. Mergeau in paralel. Folosim acum FCSB pentru ca nu am acordul MApN. Toata lumea stie cine e CSA Steaua, toata lumea stie cine e clubul din Liga 1, nu ar exista niciun fel de confuzie", a completat acesta.

Totusi, Vasile Geambazi e constient ca are sanse mici de a a indupleca Ministerului Apararii Nationale.

"Din pacate, pana cand nu se conving ca nu pot castiga despagubirile de 37 de milioane, nu se poate. Pentru ca ei se duc cu jalba in protap la ministru si ii zic ca vor castiga 37 de milioane. Evaluarea lor e facuta si pe rezultatele financiare ale FCSB-ului, cum sa faci asta? Valoarea brandului e dat de produsele vandute, daca nu se vinde, brandul moare", a conchis Vasile Geambazi.

Vezi si:

  • Vasile Geambazi, nepotul lui Becali, detine de ani buni 37% dintre actiuni, insa nu s-a implicat niciodata in procesul decizional.

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
    Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
    Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
    Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
    Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
    Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
    #Vasile Geambazi patron FCSB , #stiri FCSB
    Comentarii
    Poza Mottorin
    Mottorin
    rank 1
    ce nume scarbos!! Dupa halepi,becali,ianisi sau alibeci ne-am