Un oficial UEFA, in vizita la baza FCSB din Berceni

Joi, 11 Aprilie 2019, ora 22:53
7463 citiri
Un oficial UEFA, in vizita la baza FCSB din Berceni
Foto: Facebook/ FCSB Academy

Un oficial al forului fotbalistic european a efectuat, joi, o vizita la baza de pregatire a celor de la FCSB.

Francezul Jean-Francois Domergue a inspectat cantonamentul din Berceni alaturi de doi reprezentanti ai FRF, Mihai Stoichita si Lucian Sanmartean.

"Academia FCSB a avut parte joi de o vizita foarte importanta din partea UEFA, care a fost reprezentata de fostul mare fotbalist si campion european francez Jean-Francois Domergue. Managerul departamentului de dezvoltare fotbalistica din cadrul UEFA s-a aflat in Romania la invitatia Federatiei Romane de Fotbal si a dorit sa viziteze baza de pregatire a Academiei noastre.

Dupa o intalnire cu conducerea clubului si antrenorii Centrului de Copii si Juniori, in timpul careia s-a informat cu privire la organizarea activitatii acestora si metodele de antrenament folosite, acesta s-a declarat multumit si i-a felicitat pe acestia pentru eforturile depuse pana in prezent.

Domergue a fost insotit de Directorul Tehnic al FRF, Mihai Stoichita si de fostul jucator al FCSB, Lucian Sanmartean, actualmente membru in staff-ul FRF", se arata intr-un comunicat FRF.

Nu a fost dezvaluit scopul acestei vizite, care ar putea avea legatura cu organizarea meciurilor de la Euro 2020 in Romania.

Pentru ca stadionul Dinamo a fost scos din proiect, iar lucrarile la cele trei arene bucurestene - Steaua, Rapid si Arcul de Triumf - sunt in intarziere, forul continental cauta optiuni de rezerva pentru nationalele ce vor evolua la Bucuresti.

Bazele FRF de la Buftea si Mogosoaia, baza FCSB din Berceni si stadioanele din Giurgiu si Ploiesti sunt alternativele luate in calcul de forul continental pentru cantonamentele echipelor nationale ce vor juca in Romania la Euro 2020.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Ciolacu a făcut marele anunț. Ce se întâmplă cu candidatul alianţei PSD - PNL la Primăria Capitalei începând de luni
Medicul Cătălin Cîrstoiu este, în acest moment, candidatul alianţei PSD+PNL la Primăria Capitalei, a declarat sămbătă, 20 aprilie, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu. Luni, 22 aprilie,...
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Mihai Tudose, PSD: Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul
Europarlamentarul Mihai Tudose a declarat sâmbătă că PSD a mai câştigat alegerile în trecut, dar Guvernul a fost format din partidele de pe locul "doi, trei şi un pic din cinci" şi...
#FCSB baza Berceni, #UEFA vizita baza FCSB, #UEFA Euro 2020 Romania , #stiri FCSB