Verdictul lui Adrian Porumboiu dupa arbitrajul controversat de la FCSB - Dinamo - Interviu

Luni, 03 Aprilie 2017, ora 15:00
22107 citiri
Verdictul lui Adrian Porumboiu dupa arbitrajul controversat de la FCSB - Dinamo - Interviu
Foto: Hepta.ro

Fostul mare arbitru international Adrian Porumboiu a analizat fazele controversate de la derbiul dintre FCSB si Dinamo, castigat de vicecampioana cu 2-1.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Porumboiu a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs, despre care a spus ca a dezavantajat ambele formatii.

Porumboiu a afirmat ca dinamovistul Maxi Oliva trebuia eliminat in timp ce "cainii" au avut un penalti neacordat.

Totodata, Porumboiu a oferit o declaratie savuroasa despre o posibila impacare intre FCSB si Armata, despre care crede ca e posibila.

Iata interviul acordat Ziare.com de Adrian Porumboiu:

Cum vi s-a parut arbitrajul lui Istvan Kovacs?

A fost un arbitraj subtire. Parca era intr-un cazan cu apa fierbinte si nu era deloc racorit la minte. A comis mai multe greseli. El a fost cam agitat... La astfel de meciuri, prestatia trebuie sa fie fara echivoc.

Ce greseli ati sesizat?

Maxi Oliva a avut o intrare criminala asupra lui Momcilovici, iar Dinamo a avut penalti la faultul asupra lui Patrick Petre. Au fost multe erori. Cand a lasat jocul liber, cand nu l-a lasat. La faza premergatoare golului lui Dinamo a fost fault.

Dintre jucatori, cine v-a placut cel mai mult?

Mi-a placut Alibec, dar trebuie sa inteleaga ca la meciurile internationale nu poti vocifera atat. Poti sa dai de un arbitru mai copt si te sanctioneaza imediat. Insa el a fost cel mai bun jucator de pe teren.

Au fost 30 de mii de spectatori la meci, pentru cine au venit oamenii la meci? Pentru FCSB sau Steaua?

Lumea a venit sa vada Steaua. Ce, daca juca Ciorogarla venea? Nu venea. Au fost suporteri, ei nu au venit pentru FCSB, ci pentru Steaua. Parerea mea este ca se va domoli disputa asta pentru ca nimeni nu sta sa astepte.

Timpul zboara, in 4 ani se schimba multe. Sa stai sa te gandesti ca o sa joace peste 5-6 ani in cupele europene... Visul de aur al omenirii ca in comunism. Acum este Steaua, o sa joace in continuare, pot sa joace in Champions League.

Mai credeti intr-o impacare?

Armata romana, in istoria ei, tot timpul s-a aliat cu cine a trebuit. Singura data cand ne-am impotrivit a fost la Posada. Acolo am fost mai autentici, le-am dat cu pietre in cap si i-am nimicit. In rest, ne-am orientat, am avut o armata diplomata. Iar Becali nu este un Sinan Pasa sa spui ca nu se pot intelege.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#FCSB Dinamo, #arbitraj FCSB Dinamo , #stiri FCSB