Viorel Moldovan se propune antrenor la FCSB

Duminica, 04 August 2019, ora 08:11
6594 citiri
Viorel Moldovan se propune antrenor la FCSB
Foto: Hepta.ro

Fostul dinamovist Viorel Moldovan, actual antrenor la Chindia Targoviste in Liga 1, se autopropune la FCSB, formatie care in continuare, dupa demisia de joi a lui Bogdan Andone, nu are antrenor principal.

Si nici nu va avea pana la meciul de luni cu Astra din Liga 1, acolo unde pe banca va sta secundul lui Andone, e vorba de Virgil Andronache.

Pana joi insa, patronul Gigi Becali a anuntat ca stelistii isi vor lua antrenor, discutand acum cu mai multe nume, printre care Cristiano Bergodi sau Edi Iordanescu.

Ultima autopropunere a venit insa sambata seara, cand Viorel Moldovan de la Chindia a dat o declaratie surprinzatoare la capatul partidei pierdute cu CFR Cluj, scor 1-4:

"Daca m-ar oferta Gigi, ne-am putea intelege. Suntem amandoi in zodia rac. Racii pot colabora intre ei. De ce nu? Nu se stie niciodata ce-ti ofera viitorul", a sunat declaratia lui Moldovan, la capatul partidei cu CFR, la conferinta de presa oficiala.

"Moldogol" a fost aproape sa ajunga la Dinamo cu o saptamana in urma, fiind ofertat de patronul Negoita, insa alb-rosii nu au putut achita clauza de reziliere impusa de cei de la Chindia, de 100.000 de euro.

Fostul atacant de la Coventry sau Neuchatel a preluat pe Targoviste in vara lui 2018 si a promovat formatia in L1. A mai antrenat la FC Vaslui, FC Brasov, Sportul, Rapid, Romania U21.

Liga 1: CFR Cluj face scor la Ploiesti si urca pe primul loc in clasamentul Ligii 1

Chindia are un singur punct in acest sezon de Liga 1, obtinut in prima etapa cu Gaz Metan Medias.

Joi seara, FCSB are meci acasa in turul III preliminar al Europa League cu Mlada Boleslav din Cehia, meci LIVE pe Ziare.com de la ora 21.30.

In cariera de jucator, Moldovan a trecut pe la marile rivale ale lui FCSB, Dinamo si Rapid.

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Viiorel Moldovan se autopropune la FCSB, #Moldovan posibil antrenor la FCSB, #Moldovan Chindia vrea sa antreneze FCSB , #stiri FCSB