Fiat si Chrysler, debut de rasunet la salonul din New York (Galerie foto)

Luni, 25 Aprilie 2011, ora 17:32
5357 citiri
Fiat si Chrysler, debut de rasunet la salonul din New York (Galerie foto)
Foto: ANSA

Focuri de artificii si spectacol de lumini in cadrul New York International Auto Show, cu ocazia lansarii cochetei Fiat 500 Cabrio si puternicei Chrysler 300 SRT8, intr-o promitatoare alianta.

Dupa semnarea fuziunii celor doua case producatoare, noutatile nu se lasa mult asteptate, stilurile inconfundabile ale Fiat si Chrysler lansandu-se intr-o spectaculoasa competitie in polarizarea atentiei presei de specialitate si participantilor la salonul auto american, relateaza ANSA.

Alianta Fiat-Chrysler se dovedeste astfel hotarata sa paseasca pe drumul catre construirea unui solid conglomerat care isi face loc cu abilitate pe teritoriul nisei de piata, suscitand interesul iubitorilor de automobile si intarindu-si brand-ul cu noi modele performante.

Fiat 500 Cabrio, cocheta si dezinvolta, propusa in SUA in varianta MultiAir 1,4, doua tipuri de finisaje cu disponibilitatea de a opta pentru un din cele 14 culori exterioare si 12 combinatii pentru aspectul interior, va costa pana la 20.000 de dolari, subliniaza Laura Soave, responsabila diviziei americane Fiat.

Potrivit sursei citate, Chrysler 300 s-a prezentat in cadrul evenimentului insa in trei variante: SRT8, 300C Executive si 300S, gama oferind astfel optiuni concepute sa satisfaca stiluri si preferinte diferite - performanta, finisaje de lux si spirit tineresc.

Chrysler 300SRT8 poate accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de 4 secunde, fiind in masura sa atinga viteze de peste 280 km/h, incheie sursa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#debut american Fiat Chrysler, #noi modele saloanele auto , #modele