Flanco isi muta magazinul din Baneasa in Sun Plaza

Joi, 07 Ianuarie 2010, ora 13:00
3018 citiri
Flanco isi muta magazinul din Baneasa in Sun Plaza

Importatorul si distribuitorul de electronice, electrocasnice si IT&C, Flanco International, va inchide magazinul situat in Baneasa, relocandu-l incepand cu luna februarie in centrul comercial Sun Plaza, se arata intr-un comunicat remis joi de companie.

Conform reprezentantilor companiei, inchiderea magazinului din Baneasa se va finaliza in aceasta saptamana. Motivul relocarii unitatii este necesitatea amplasarii acesteia intr-o zona cu trafic comercial mult mai mare.

"Ne asteptam la un trafic mult mai mare in centrul comercial Sun Plaza, fiindca vorbim in primul rand despre o zona rezidentiala cu potential comercial insuficient exploatat pana acum, in care se simtea nevoia unui astfel de parc de retail", a declarat directorul general adjunct al Flanco International, Adrian Olteanu.

Potrivit companiei, investitia necesara pentru deschiderea magazinului presupune un efort financiar minim din partea companiei, in contextul in care o mare parte din mijloacele fixe si din stocul de marfa urmand sa fie relocate din magazinul din Feeria.

Unitatea Flanco World din Sun Plaza va avea o suprafata de 2.000 m2.

Flanco International este unul dintre retailerii autohtoni de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Compania opereaza lanturile de retail Flanco si Flanco World si detine, in prezent, o retea de 70 de magazine la nivel national. Strategia companiei consta in dezvoltarea retelei Flanco World in toate regiunile tarii si in imbunatatirea performantelor magazinelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Flanco magazin Baneasa, #Flanco magazin Sun Plaza , #electrocasnice