Pandele: Geoana nutritionistul, Hrebenciuc - seful de sala

Vineri, 05 Februarie 2010, ora 15:40
4324 citiri
Pandele: Geoana nutritionistul, Hrebenciuc - seful de sala

Florentin Costel Pandele, primarul orasului Voluntari, care a a avut un discurs virulent la adresa lui Marian Vanghelie, la Consiliul National al PSD de joi, a declarat pentru Ziare.com ca "a fost o reactie de moment care mocnea in mine de mai mult timp, de un an de zile, de cand Marian Vanghelie a luat sub tutela judetele Ilfov, Giurgiu si Bucurestiul".

La finalul Consiliul National, primarul orasului Voluntari-Pipera, Florentin Pandele, invitat la microfon de Adrian Nastase, a declansat un atac dur la adresa lui Marian Vanghelie, pe care l-a acuzat ca face jocuri in favoarea unor "gasti" din partid.

"Ii dau perfecta dreptate domnului Ion Iliescu in privinta formarii unor gasti in partid. Cine conduce organizatia PSD Ilfov - n.r. Marian Vanghelie - mi-a inlocuit delegatii la congres cu oamenii care ii convin lui si care stiu ca trebuie sa voteze anumite gasti".

Presedintele PSD Bucuresti a declarat ca a fost nevoit sa ia aceste masuri, intrucat cei de la Ilfov faceau jocurile pentru PD-L. "Am gasit intr-un birou din Primarie geci cu Elena Udrea. Am fost nevoit sa iau masuri", a afirmat Vanghelie.

Legat de presupusele geci, Florentin Pandele ne-a declarat ca nu a avut nici o geaca cu Elena Udrea. "Astea sunt fantasmagorii ale unor indivizi. As vrea sa cred ca domnul Marian Vanghelie nu este prost informat si cred ca vrea sa faca acum putine valuri. Cred ca domnul Vanghelie nu s-a asteptat ca cineva din toata sala sa se ridice si sa ia o atitudine impotriva lui", a replicat Pandele.

"Vasele sanguine ale PSD-ului sunt subtiate din cauza tratamentului aplicat de nutritionistul sef, Mircea Geoana. S-a gasit prea multa sare liberala in acel regim, s-au gasit si prea multe grasimi din regimul nutritionist al PD-L-ului, toate astea combinate cu flacara violet, ati vazut la ce succese s-a ajuns.

Cum sa facem pace, asa cum a zis dl Hrebenciuc, cand nutritionistul sef a trimis niste produse alterate din punct de vedere politic la un Gostat din sectorul 5. Ma refeream ieri (joi N.R.) la dl Vanghelie. Nu am cum sa stau cuminte cand Vanghelie este mangaiat pe crestet de liderii partidului pentru ca au nevoie de el. Vanghelie reprezinta cam 12 la suta din voturile Congresului", a mai spus primarul orasului Voluntari.

Despre Viorel Hrebenciuc, Florentin Pandele a spus: "dl Hrebenciuc poate fi numai un sef de sala, daca ne gasim intr-o sala".

Legat de insinuarile lui Marian Vanghelie privind "trasul pe nas" si alcoolul consumat, Pandele ne-a declarat ca este total impotriva alcoolului si drogurilor. "Cred ca Vanghelie, din lipsa de subiecte, va iesi cu alte comentarii care mai de care mai deocheate despre mine".

Promitand inca o data ca va candida la Congres pentru functia aleasa de Marian Vanghelie, Florentin Pandele a explicat ca nu-si "doreste un post la un WC public", dar vrea sa-i demonstreze lui Marian Vanghelie ca, de fapt, chiar daca va castiga cu numarul delegatilor care vor fi in sala, "castigul lui va fi iluzoriu".

Legat de propunerile privind modificarea statutului PSD astfel incat votul conducerii sa fie organizat "pe echipe", primarul orasului Voluntari a precizat ca nu este de acord. "In politica, echipa se manifesta dupa ce avem un lider, iar acesta trebuie votat individual. Sa nu confundam spiritul de echipa cu spiritul de gasca", a declarat Pandele.

Intrebat pe cine va sustine la Congres, fostul presedinte al organizatiei PSD Ilfov a spus ca nu stie inca.

"Am inteles ca au existat discutii in partid sa ma dea afara si, daca ma dau, asta e viata. Sper ca din tara nu ma dau afara si, daca ma dau, plec pe mare", a conchis Pandele.

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Florentin Costel Pandele Vanghelie, #Pandele Voluntari Vanghelie, #Pandele Vanghelie Consiliu National , #Marian Vanghelie