Prima reactie a primarului din Voluntari dupa mesajul lui Basescu pentru Gabriela Firea

Luni, 14 Aprilie 2014, ora 14:14
16491 citiri
Prima reactie a primarului din Voluntari dupa mesajul lui Basescu pentru Gabriela Firea

Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, sotul senatorului PSD Gabriela Firea, a raspuns mesajului transmis de Traian Basescu, duminica seara, afirmand ca, daca instanta va decide in acest fel, va merge la inchisoare.

"Daca instantele vor hotari in Romania ca sa merg la puscarie... asta e, ce sa facem, dar cred ca ar trebui ca in anul 2014 si de fapt cred ca democratia trebuie facuta altfel", a declarat Florin Pandele, pentru site-ul Stiripesurse.ro.

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, duminica seara, la Realitatea Tv, si despre cazul Nana, negand ca tranzactiile ar putea fi nule, asa cum sustine comisia parlamentara din care face parte si Gabriela Firea, si precizand ca ea "ar face mai bine sa fie atenta si sa se preocupe de ce se intampla in mosia sotului ei, ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa".

"Am ascultat si eu, am urmarit interviul domnului comandant Basescu... Ce as putea sa ii spun decat ca in cei 13 ani cat am stat pe mare am trecut si prin furtuni, am trecut si prin incendii care au fost la bordul navei. Vicisitudinele marilor si oceanelor m-au invatat sau m-au facut mai dur si mai abraziv decat eram inainte de a pleca pe mare.

(...) Probabil domnul comandant Basescu era suparat si este suparat de ce se intampla in ultimul timp tinand cont de anumite comisii, comentarii care s-au facut. Eu stiu ca marinarii isi iubesc nici mai mult si nici mai putin ca alti parinti copiii, dar datorita faptului ca ei fiind plecati pe mare, copiii cresc fara grija parintelui sau nu ii are sub priviri... pentru ca si copiii mei, cei doi baieti au crescut pana la varsta de 13 ani eu fiind plecat pe mare", a spus primarul din Voluntari.

Basescu, mesaj pentru Gabriela Firea: S-ar putea sa nu-si mai gaseasca sotul intr-o zi acasa

Acesta continua, explicand ca intelege nemultumirea "comandantului Basescu" pentru ca fiica sa cea mare, Ioana Basescu "este subiectul unei anchete a unei comisii parlamentare": "Dar cred ca nu este vina mea si nu cred ca nici a familiei mele ca se intampla lucrul acesta".

"In rest, sa fim sanatosi. Este Saptamana Mare a Pastelui, sa dea bunul Dumnezeu sa avem intelepciune si bucurosi le-om duce pe toate.

Daca instantele vor hotari ceea ce am inteles ca a spus domnul comandant Basescu, in sensul ca s-ar putea ca sotia intr-o zi sa nu ma mai gaseasca acasa, asta este, ce sa facem? Daca Bunul Dumnezeu va hotari, ma va aduce acasa peste un timp. Dar sa speram ca nu se va intampla lucrul acesta. As vrea sa cred ca, in viitorul nu foarte indepartat, cei care vor conduce Romania nu o vor mai conduce cu patima", a mai declarat Florentin Pandele.

Firea raspunde amenintarilor lui Basescu: Ce face daca prefectul anuleaza tranzactiile de la Nana?

Presedintele Traian Basescu a vorbit, duminica, de terenul luat in comuna calaraseana Nana, achizitie anchetata de o comisie parlamentara din care face parte si senatorul PSD Gabriela Vranceanu Firea.

Florentin Pandele a fost trimis in judecata de DNA in decembrie 2008, alaturi de mai multe persoane, intr-un dosar in care acesta era acuzat de fapte de coruptie privind construirea ansamblului rezidential Athos.

Cu totii au fost achitati de Tribunalul Bucuresti in 19 decembrie 2011 pe motiv ca "faptei i-a lipsit unul dintre motivele constitutive ale infractiunilor", iar in februarie 2013 ICCJ a respins recursul facut de procurorii DNA, mentinand decizia de achitare data de tribunal.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Pandele raspuns amenintare Basescu, #Basescu amenintare puscarie Pandele , #primar Voluntari