Citu si-a facut bilantul celor trei luni de guvernare: Urmeaza lucruri fantastice pentru toti romanii!

Sambata, 15 Februarie 2020, ora 12:11
9342 citiri
Citu si-a facut bilantul celor trei luni de guvernare: Urmeaza lucruri fantastice pentru toti romanii!
Foto: Arhiva Facebook/ Florin Citu

Ministrul de Finante, Florin Citu, afirma ca cele trei luni de guvernare PNL au avut efecte pozitive in economie, iar aceste lucruri au fost facute "in conditiile in care in Parlamentul Romaniei inca domina socialistii care in continuare vor suprataxare, nationalizari si capusarea bugetului public".

"Vom face mai mult pentru romani. Pentru toti romanii. Intai curatam, impreuna, Parlamentul de PSD. Urmeaza lucruri fantastice pentru toti romanii", spune el.

"Toata lumea este de acord - fara niciun dubiu trei luni de guvernare PNL au avut efect pozitiv pentru economie: - dobanzile scad; - rata inflatiei scade; - pretul la combustibil a scazut si continua sa scada; - veniturile la buget cresc; - deficitul bugetar scade; - deficitul de cont curent nu mai creste; - am salvat de la nationalizare Pilonul II de pensii; - agentiile de rating considera alegerile anticipate, implicit aruncarea PSD la groapa de gunoi a istoriei, un lucru pozitiv pentru rating-ul de tara; - institutiile internationale si bancile comerciale isi revizuiesc in sus estimarile pentru cresterea economica in 2020", sustine Florin Citu, sambata, intr-o postare pe Facebook.

El afirma ca guvernarea PNL a facut din statul roman un partener onest al sectorului privat, al cetatenilor si al partenerilor internationali, iar efectele se vad imediat.

"Am facut toate acestea in conditiile in care in Parlamentul Romaniei inca domina socialistii care in continuare vor suprataxare, nationalizari si capusarea bugetului public. Vom face mai mult pentru romani. Pentru toti romanii. Intai curatam, impreuna, Parlamentul de PSD. Urmeaza lucruri fantastice pentru toti romanii", mai spune Citu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#Florin Citu bilant guvernare , #ministrul Finantelor