Florin Piersic are un copil secret

Vineri, 04 Aprilie 2008, ora 07:31
7663 citiri
Florin Piersic are un copil secret

Marele actor Florin Piersic a recunoscut ca mai are o fata, infiata si tinuta la secret. Aflat la Baia Mare, artistul a povestit emotionat cum a ajuns sa fie tatal acelei fetite, relateaza Click! in editia de vineri.

"Trebuie sa va marturisesc un lucru important. E bomba serii. Nu am mai spus-o la nimeni, numai fosta mea sotie stie, Ana Szelesz. Copiii mei nu stiu si nici actuala mea nevasta. Faceam filmarile la pelicula "Pintea". Eram pe Iza intr-un sat pe care il cunosc foarte bine. In fiecare zi am observat ca la mine la filmare venea o fetita. Marioara o chema. Am vazut-o azi, am vazut-o maine si i-am spus si nevesti-mii. Ana Szelesz stia ca visul meu a fost de a avea o fetita, ca sunt foarte atasat de fete, asa ca o indrageam pe asta mica foarte tare. Imi era atat de drag de ea, incat veneam si eu la filmari si ajungeam si ma uitam daca este acolo si abia atunci incepeam munca. Dar intr-o zi m-am dus la ea si i-am spus: "Asculta, papusa mica. Cum te cheama? Marioara. Si mai cum? Deac. Esti romanca? Da! Si cati ani ai? 9. Extraordinar, am zis. Si de ce te uiti asa lung la mine? Pentru ca va iubesc foarte tare. De ce? Nu stiu, dar va iubesc mult. Si parintii tai?....Eu nu am parinti".

Pirsic a povestit ca fetita si-a pierdut ambii parinti si era crescuta de o matusa.

"Gandul meu era la sora mea care se inecase, asa ca am vorbit cu femeia, i-am spus ca vreau sa o infiez pe Marioara, iar prim-secretarul judetului Maramures, Gheorghe Blaj, m-a ajutat si copila a primit numele Marioara Deac Piersic. Am dat-o la scoala si in fiecare luna i-am trimis salariul meu de la teatru. Intr-o buna zi a venit la mine si m-a rugat sa o ascult. "Sunt acuma mare si m-ati ajutat cum nimeni nu a facut-o, dar vreau sa va rog ceva. M-am indragostit de baiatul asta si vreau sa ma casatoresc. Am fost de acord si i-am mers de nas", a explicat Piersic. Fiica sa adoptiva este acum casatorita, are doi copii si traieste intr-un oras din sudul tarii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#florin piersic, #copil, #secret , #stiri Florin Piersic