Florin Piersic, la 77 de ani: Bucuria mea este ca sunt pe scena

Duminica, 27 Ianuarie 2013, ora 19:40
4468 citiri
Florin Piersic, la 77 de ani: Bucuria mea este ca sunt pe scena
Foto: Arhiva

Florin Piersic, care duminica isi sarbatoreste cea de-a 77-a aniversare, a declarat in deschiderea spectacolului "Straini in noapte", pe care il sustine la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, ca este cu adevarat bucuros ca se afla in aceasta zi pe scena.

Actorul Florin Piersic isi sarbatoreste, duminica, cea de-a 77-a aniversare, pe scena, la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, unde incepand cu ora 16:00, sustine doua reprezentatii cu spectacolul "Straini in noapte".

Cateva sute de persoane au venit sa il vada pe Florin Piersic de ziua lui, sala de spectacole de la Palatul Copiilor, care gazduieste spectacolul "Straini in noapte", dovedindu-se neincapatoare.

Tuturor, Florin Piersic le-a multumit cu lacrimi in ochi. "Pentru mine si pentru toti colegii mei, dumneavoastra sunteti inima noastra, oglinda noastra. Sunteti tot ce avem noi mai bun. Sa va dea Dumnezeu atatea bucurii cate am avut eu in aceasta profesie", a spus Florin Piersic adresandu-se publicului.

La randul lor, spectatorii i-au urat in cor "La multi ani!" lui Florin Piersic.

Totodata, Florin Piersic a precizat ca sustine duminica cea de-a 270-a reprezentatie a spectacolului "Straini in noapte", in regia lui Radu Beligan, in care o are ca partenera pe actrita Medeea Marinescu.

"Cea mai mai sansa a noastra ne-a dat-o maestrul Radu Beligan, sa-i dea Dumnezeu sanatate ca are frageda varsta de 94 de ani. A adus aceasta piesa de la Paris unde a jucat-o Alain Delon (...) Mi-a dat-o sa o citesc si i-am spus ca este extraordinara si vreau neaparat sa joc in aceasa piesa", a povestit Florin Piersic.

"Bucuria mea este cu adevarat ca sunt pe scena. Am venit la Bucuresti sa joc spectacolul acesta, care a fost programat pentru ora 19.00. Dar pentru ca s-au vandut foarte repede biletele, spectacolul a fost pus si de la ora 16.00", a mai spus actorul.

Intr-o alta declaratie acordata duminica, Florin Piersic a spus ca nu ii vine sa creada ca a implinit varsta de 77 de ani. "Sa fiu sanatos este singura mea dorinta", a spus Florin Piersic, precizand ca isi doreste sa poata juca in continuare.

Pe de alta parte, Florin Piersic Jr., fiul actorului, a postat pe contul sau de Facebook o fotografie cu tatal sau din filmul "Pintea", alaturi de care a scris: "it's father's day. and that's my all time fave of his stuff". (este ziua tatalui. si acesta este filmul meu preferat din toate proiectele lui, n.red.)

Florin Piersic a ales sa isi sarbatoreasca ziua de nastere in maniera care i se potrivesste cel mai bine unui artist: pe scena, alaturi de publicul sau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Florin Piersic zi nastere, #Florin Piersic 77ani, #Florin Piersic scena , #stiri Florin Piersic