Florin Piersic, primul actor care a primit o stea pe Walk of Fame din Bucuresti (Video)

Luni, 31 Ianuarie 2011, ora 16:12
4312 citiri
Florin Piersic, primul actor care a primit o stea pe Walk of Fame din Bucuresti (Video)
Foto: Realitatea Tv

Florin Piersic a devenit, luni, prima personalitate din Romania care a primit o stea pe Walk of Fame, inaugurat luni de Teatrul Metropolis in Piata Timpului, aflata in vecinatatea magazinului Cocor si a centrului istoric al Capitalei.

La festivitate a participat atat directorul teatrului Metropolis, George Ivascu, dar si presedintele Consiliului de Administratie al companiei Cocor, Dan Barbulescu.

"Valorile romanesti isi au locul in centrul Capitalei, in centrul atentiei dumneavoastra si a turistilor care vin in Bucuresti. Sunt mandru ca sunt contemporan cu Florin Piersic. (...) Avem nevoie sa iubim, il iubim pe Florin Piersic", a declarat George Ivascu.

Apoi, ajutat de presedintele CA al Cocor, Dan Barbulescu, Florin Piersic s-a asezat in genunchi pentru a-si atinge steaua roz, dupa care a tinut un scurt discurs pentru a le multumi celor prezenti.

"Azi nu fac parte dintre maestri, ci fac parte dintre cei care au o stea aici si una in frunte. Cineva sus acolo ma iubeste daca am ajuns in centrul Bucurestiului. De mii de ori am trecut pe drumul acesta care duce la Universitate, dar nu mi-am imaginat ca intr-o zi o sa vina colegii mei aici in Piata Timpului. Orice, dar celebru sa nu ma faceti - sunt Mitica al Bucurestiului", a spus Florin Piersic.

El a si glumit cu directorul Teatrului Metropolis: "Eu cand primesc premii niciodata nu primesc un plic cu bani, ma asteptam sa fie mai consistent, dar ma multumesc si cu atat. Nu credeam ca Ivascu va fi directorul Teatrului Metropolis", a glumit actorul.

Apoi s-au ridicat din genunchi, iar Piersic a facut poze cu oamenii veniti sa-l vada.

Urmand modelul celebrului bulevard Walk Of Fame din Los Angeles, proiectul din Piata Timpului din Capitala va deveni un punct de referinta pentru cultura romana prin gazduirea stelelor ce omagiaza artisti romani consacrati. Alegerea lui Florin Piersic pentru inaugurarea Walk of Fame a fost realizata in urma unui studiu desfasurat pe site-ul cinemagia.ro.

Proiectul Walk of Fame este derulat de Teatrul Metropolis in colaborare cu magazinul Cocor si Asociatia de Turism a Municipiului Bucuresti.

"Proiectul va continua cu acordarea de distinctii lunare si altor artisti romani consacrati pana cand Piata Timpului va reusi sa gazduiasca cele mai importante stele din cultura noastra", declara saptamana trecuta presedintele Consiliului de Administratie al companiei Cocor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Florin Piersic stea Bucuresti, #Walk Fame Bucuresti Piersic, #Cocor Walk Fame Bucuresti , #stiri Florin Piersic