Articole despre "concurs reviste scolare focsani"

Rezultatele 1 - 26 din 26 (0.418 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Sase scoli din Focsani s-au inscris la "Ora de Ecologie"

Miercuri, 09 Octombrie 2013, ora 00:59

In data de 3 octombrie 2013, Revista InfoMediu Europa sub patronajul Ministerului Mediului si Schimbarilor Climatice, in parteneriat cu Agentia Nationala pentru Protectia Mediului, Garda Nationala de Mediu si Asociatia Iris Terra Green, cu sprijinul Primariilor si Inspectoratelor scolare judetene a organizat in cadrul campaniei "EcoAtitudine = Responsabilitate, Informatie, Actiune" - Campanie de Educatie Ecologica si Mediu - Editia 2013", etapa a II-a "Ora de Ecologie" pentru scolile din

Actualitate / stiri Actualitate41 vizite[ Vrancea Media.ro ]

Salonul Scriitorilor Vranceni 2013 la Casa de Cultura E. Petrut din Marasesti

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 14:41

Salonul Scriitorilor Vranceni 2013 la Casa de Cultura E. Petrut din MarasestiCasa de Cultura "Emanoil Petrut" din Marasesti a gazduit sambata, 9 noiembrie 2013, in Sala Mica, un eveniment cultural de exceptie: Salonul Scriitorilor Vranceni, editia a XII-a.

Manifestarea culturala a adus un omagiu poetului vrancean Constantin Ghinita, anul acesta comemorandu-se 5 ani de la trecerea sa la cele vesnice, reunind, astfel, prieteni si colaboratori, poeti si prozatori ce au evocat, cu nostalgie si respect, personalitatea acestuia.

Activitatile Salonului au debutat inca

Life Show / stiri Life Show100 vizite[ Milcovul.ro - ziarul familiei tale! ]

Casa de Cultura "Emanoil Petrut" din Marasesti a gazduit o noua editie a Salonului Scriitorilor Vranceni

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 10:30

Casa de Cultura "Emanoil Petrut" din Marasesti a gazduit o noua editie a Salonului Scriitorilor VranceniActivitatile Salonului au debutat printr-un "Dialog literar", cand scriitorii au vizitat elevii "la ei acasa". Liceul Tehnologic "Eremia Grigorescu" a fost gazda pentru reprezentantii USR, filiala Bacau, Gheorghe Andrei Neagu, de altfel si redactor la revista "Oglinda literara", si Stefania Oproescu. Scoala Gimnaziala Nr. 2 Marasesti si-a primit oaspetii de seama cu o expozitie de pictura pe linguri de lemn, fiecare lingura "prezentandu-si" povestea printr-un text literar, moment oferit de

Life Show / cultura43 vizite[ Adevarul ]

Festival interjudetean dedicat elevilor cu deficiente

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 05:05

Festival interjudetean dedicat elevilor cu deficienteCentrul Scolar pentru Educatie Incluziva "Elena Doamna" din Focsani a fost gazda si initiatoarea Festivalului Interjudetean de Creatie "Oda mainii". Elevii Centrului Scolar gazda au obtinut, la sectiunea machete, "Premiul pentru originalitate si maiestria executiei", pentru macheta "Gradina botanica".

La cea de-a doua sectiune, a revistelor scolare pentru scoli speciale, elevii din Focsani au primit "Premiul pentru varietate tematica si stilistica" pentru revista "Gest si cuvant".

Festivalul, care a cuprins doua sectiuni, respectiv un concurs de machete cuprinzand ansambluri compozitionale cu tema "Lumea plantelor", realizate de elevi din hartie refolosibila, prin tehnicile origami si quilling, si sectiunea de reviste scolare. Festivalul Interjudetean de Creatie "Oda mainii" a fost coordonat de profesoarele Florica Ciobanu si Margheoala Rogozanu, si de Petronela Manolache, director adjunct al Centrului pentru Educatie Incluziva "Elena Doamna" din Focsani.

Obiectivul proiectului a fost dezvoltarea abilitatilor practice si valorizarea elevilor cu deficiente de auz, pentru inducerea sentimentului de utilitate si satisfactie a lucrului bine facut, a optimismului si increderii in fortele proprii, dezvoltarea creativitatii si stimei de sine a acestora. "Prin materialele si revistele prezentate, festivalul a constituit un veritabil schimb de experienta intre scolile participante si speram sa devina o pista de lansare a unei colaborari fructuoase intre unitatile de profil ...

Actualitate / stiri Actualitate519 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Sesiune de comunicari pe teme ecologice

Miercuri, 23 Mai 2012, ora 05:05

Sesiune de comunicari pe teme ecologiceGradinita nr.1 Focsani a gazduit, ieri, Sesiunea de comunicari pe teme ecologice "Terra, suntem copiii tai!", precum si o expozitie-concurs. Acestea au fost activitatile finale ale proiectului interjudetean cu acelasi nume, initiat de Nicoleta Avram, Violeta Gisculescu si Mariana Calin, directorul gradinitei, si derulat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean, Casa Corpului Didactic "Simion Mehedinti", Biblioteca Judeteana "Duiliu Zamfirescu", Asociatia Educatoarelor Vrancea si firmele care au oferit consultanta si sponsorizare proiectului.
Printre cadrele didactice care au sustinut prezentari au fost si profesorii Gabriela Bindar si Aurelia Avram, de la Scoala "Anghel Saligny", care au impartasit din experienta dobandita in tabara internationala din Turcia. Prezentari au mai avut si Rica Rebega de la Gradinita nr. 23, Focsani, Floricica Sotirca de la Gradinita Ciuslea, Garoafa, Costica Lepadatu de la Scoala "Nicolae Iorga", Georgeta Caba de la Gradinita nr.1 si doua eleve coordonate de profesorul Gabriela Dumitru de la Scoala "Nicolae Iorga". Momentele au fost presarate cu parada costumelor "eco", prezentate de micutii din gradinite si de elevi de la Scoala "Nicolae Iorga". Cei prezenti au mai putut aprecia momentele artistice realizate de solista Alexandra Stanciu, de la Colegiul National "Unirea" si de profesorul psiholog Lucica Nistor.
Potrivit comunicatului de presa trimis redactiei noastre, expozitia - concurs cu lucrarile elevilor poate fi vizionata toata ...

Actualitate / stiri Actualitate380 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Revista "Hermes" a implinit 14 ani

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 05:06

Reprezentantii Colegiului Economic "Mihail Kogalniceanu" din Focsani au lansat ieri, cel de-al 27-lea numar al revistei "Hermes".

Cu o istorie de 14 ani, publicatia s-a dovedit a fi, in tot acest timp, un "reper de performanta si perseverenta" pentru elevi si pentru cadre didactice.

Botezata dupa numele zeului grec al comertului, revista este o publicatie de tip caleidoscop, cu rubrici constante, care reflecta rezultatele activitatilor scolare si extrascolare ale elevilor Colegiului Economic. Revista a fost sustinuta de directorul unitatii de invatamant, profesorul Bogdan Ciubotaru, care a asigurat "estetica" publicatiei, in calitate de informatician.

Revista este si un material didactic auxiliar, care pre-zinta contributiile tinerilor cu aptitudini redactionale. Astfel, cele mai multe dintre articolele publicate sunt rezultatul exclusiv al activitatii de documentare si redactare al elevilor.
Numarul tocmai lansat a fost realizat in colaborare cu profesoarele Miorita Got, conferentiar doctor, si Maria Lupu, inspector scolar general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Vrancea. De asemenea, si-au adus contributia la realizarea acestei publicatii si alti profesori de la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu".

Coordonata de profesoarele Marilena Gaucan si Cristina Gheorghita, revista "Hermes" a obtinut, in anii precedenti, numeroase premii si mentiuni in cadrul concursurilor de specialitate. Unul dintre cele mai importante este premiul III la Concursul ...

Life Show / cultura117 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Concurs de reviste scolare

Vineri, 17 Iunie 2011, ora 05:06

Unitatile de invatamant din Focsani, dar si cele din judet, mai au la dispozitie o saptamana pentru a-si inscrie revistele in cadrul celei de-a XI-a editii a Concursului Interjudetean al Revistelor Scolare. Revistele se trimit prin colet postal la adresa strada Eroilor nr. 2 Focsani, insa nu mai tarziu de 24 iunie, data postei. Pe langa revista, participantii vor trebui sa ataseze si dovada platii taxei de participare, in valoare de 30 de lei.
Toate revistele inscrise in concurs vor putea fi consultate la sediul Casei Corpului Didactic "Simion Mehedinti", mai exact la sala de lectura a bibliotecii acestei institutii. Festivitatea de premiere, dezbaterile, dar si schimburile de experienta dintre participanti vor avea loc pe 2 iulie, la Casa Corpului Didactic. Delegarea unei persoane din partea scolii care sa reprezinte revista la festivitatea de premiere se face pe adresa de mail ccdfocsani@yahoo.com, pana pe 1 iulie 2011.
Relatii suplimentare se pot afla accesand site-ul http://www.ccdfocsani.ro.

Life Show / concurs173 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Concursul revistelor scolare

Luni, 23 Mai 2011, ora 08:12

Casa Corpului Didactic ,,Simion Mehedinti" din Focsani da, luni, startul inscrierilor in cadrul celei de-a XI-a editii a Concursului Interjudetean al Revistelor Scolare. Asadar, toate unitatile de invatamant care editeaza publicatii, din toate colturile judetului dar si din tara sunt asteptate sa se inscrie incepand de astazi, 23 mai si pana vineri, 24 iunie. Revistele se trimit prin colet postal la adresa str. Eroilor nr. 2 Focsani.
Jurizarea publicatiilor intrate in concurs se va face in perioada 27 iunie - 1 iulie de catre o echipa de specialisti. In tot acest timp insa, pentru o mai eficienta transparenta, toate revistele inscrise in concurs vor putea fi consultate la sediul Casei Corpului Didactic, la sala de lectura a bibliotecii acestei institutii.
Festivitatea de premiere, dezbaterile dar si schimburile de experienta intre unitatile de invatamant participante vor avea loc la Casa Corpului Didactic, sambata, 2 iulie, incepand cu orele 9.30. Delegarea unei persoane din partea scolii care sa reprezinte revista la festivitatea de premiere se va face pana la data de 1 iulie.
Pentru a putea lua parte la acest concurs, unitatile de invatamant vor trebui sa achite o taxa insa pentru mai multe detalii si pentru descarcarea formularului de plata cei interesati sunt asteptati sa acceseze site-ul Casei Corpului Didactic la adresa http://www.ccdfocsani.ro/, sectiunea noutati.

Actualitate / stiri Actualitate98 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Revista Scolii "Nicolae Iorga", premiata la Iasi

Joi, 07 Iulie 2011, ora 05:06

Revista "Recreatia mare", editata de micii jurnalisti ai Scolii "Nicolae Iorga" din Focsani, a obtinut premiul II in cadrul Expozitiei Nationale "Anelisse" - Concurs de reviste scolare, materiale pu-blicitare scolare, web-uri si blog-uri. Evenimentul a avut loc la Iasi, la finele lunii iunie.
Revista are o traditie de opt ani, timp in care elevii, alaturi de coordonatorul lor, profesoara Liliana Nitu, si-au imbunatatit stilul redactional si au conceput articole din ce in ce mai interesante. "Am devenit exigenti cu noi insine si am invatat ca jurnalismul este o poarta deschisa spre multe lumi, la care unii nici nu indrazneau sa se gandeasca inainte. In primul rand, este meritul elevilor pe care-i coordonez si al celor care ne sprijina in acest demers, este vorba de conducerea scolii, cadrele didactice de aici, editura, Inspectoratul Scolar Judetean Vrancea si multi altii", a declarat coordonatorul revistei "Recreatia mare", profesoara Liliana Nitu.

Life Show / cultura188 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

24 ianuarie - zi de sarbatoare in colegiile focsanene

Sambata, 22 Ianuarie 2011, ora 13:15

24 ianuarie - zi de sarbatoare in colegiile focsaneneElevii si profesorii de la Colegiul "Al. I. Cuza" se vor antrena de Ziua Colegiului intr-un "flash-mob", vor participa cu planuri de afaceri la "Arena leilor", la karaoke si la concursuri u printre invitatii de seama ai Colegiului vor fi Stefan Popescu, jurnalist la Radio France International si arhitectul Andrei Multescu u si "Unirea" continua sirul zilelor de sarbatoare prin diverse activitati cultural-artistice u Colegiul Economic lanseaza proiectul "Traditional si modern in gastronomia

Life Show / stiri Life Show353 vizite[ Ziarul de Vrancea ]

Vrancea, promovata in Europa

Joi, 17 Februarie 2011, ora 05:07

Vrancea, promovata in EuropaIn 2010, Consiliul Judetean a promovat Vrancea in Uniunea Europeana, se arata in raportul de activitate al presedintelui Marian Oprisan. "Ziua Europei", "Open Doors" -Ziua Portilor Deschise, organizat de catre Comitetul Regiunilor la Bruxelles si "Open Days" sunt principalele manifestari internationale la care Consiliul Judetean Vrancea a participat in 2010, iar prezenta a fost una semnificativa si remarcata de forurile europene.

In anul 2010 au fost organizate si desfasurate mai multe activitati de promovare a judetului Vrancea, precum si de di-seminare a informatiei europene in randul cetatenilor judetului. Printre acestea s-a aflat actiunea "9 Mai - Ziua Europei". Programul a cuprins concursul de desene pe asfalt "Europa in culori", concursul de graffiti "2gether 4 Europe", editia a II-a a spectacolului - concurs "Vacanta mea in Europa" si "Targul ofertelor scolare", ocazie cu care a fost lansata revista Ethosul Scolar, editata cu sprijinul Consiliului Judetean Vrancea.
Tot in 2010, Consiliul Judetean a dezvoltat relatia de parteneriat cu Provincia Potenza din Italia. Judetul Vrancea a fost reprezentat la cea de-a XII-a editie a Olimpiadei Multimedia "Mediashow" organizata de Liceul Stiintific de Stat "Federico II di Svevia" din Melfi, de doua echipaje de la Colegiul National "Al. I. Cuza" si Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" din Focsani. Consiliul Judetean Vrancea s-a prezentat cu un stand de promovare prin interme-diul caruia a pus la dispo-zitia participantilor ...

Actualitate / stiri Actualitate159 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Reviste scolare premiate de Casa Corpului Didactic

Luni, 28 Iunie 2010, ora 01:03

Cea de-a zecea editie a Concursului interjudetean al revistelor scolare, organizat de Casa Corpului Didactic (CCD) "Simion Mehedinti", si-a desemnat castigatorii. Premierea a avut loc sambata, la sediul Inspectoratului Scolar Judetean. "Anul acesta s-au inscris in concurs 39 de reviste, este adevarat ca ceva mai putine decat in anii anteriori, probabil si din cauza problemelor financiare ale fiecarei scoli in parte, pentru ca o revista se face cu dificultate. Nu ajunge doar entuziasmul si munca

Life Show / carte305 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Colegiul National "Unirea" are cea mai buna revista scolara

Luni, 28 Iunie 2010, ora 14:17

Colegiul National "Unirea" are cea mai buna revista scolaraMarele premiu al concursului interjudetean al revistelor scolare a fost castigat si in acest an de publicatia "Revista Nostra", realizata de elevii si profesorii de la Colegiului National "Unirea" din Focsani.
Concursul a fost organizat de Casa Corpului Didactic

Life Show / cultura270 vizite[ Adevarul ]

Centrul de Excelenta al Scolii Duiliu Zamfirescu demareaza in forta

Luni, 12 Octombrie 2009, ora 10:43

Elevii din mai multe scoli din Focsani, Golesti si Odobesti au luat parte deschiderea Centrului de Excelenta din cadrul Scolii Duiliu Zamfirescu din Focsani. Scolarii care au rezultate deosebite vor frecventa cursuri organizate aici o data la doua saptamini, pentru a rezolva exercitii de o dificultate sporita si vor invata sa compuna lucrari in proza si in versuri, dar si sa indrageasca lectura. Centrul infiintat acum opt ani si-a deschis portile si in acest an scolar, activitatile

Actualitate / Golesti224 vizite[ Ziarul de Vrancea ]

Uniristii, cei mai buni jurnalisti

Miercuri, 01 Iulie 2009, ora 10:45

Marele premiu al Concursului Interjudetean al Revistelor Scolare a fost obtinut de publicatia Revista noastra, realizata de elevii de la Colegiul National Unirea u in competitie s-au inscris 32 de publicatii, din 18 judete Casa Corpului Didactic Simion Mehedinti Focsani a gazduit ieri dimineata festivitatea de premiere a Concursului Interjudetean al Revistelor Scolare. La competitie s-au inscris unitati scolare din 18 judete, printre care s-au numarat Suceava, Bihor, Caras-Severin, Buzau,

Actualitate / educatie130 vizite[ Ziarul de Vrancea ]

Liceul de Arte, cel mai bun la promovarea imaginii

Sambata, 09 Mai 2009, ora 11:05

Proiectul judetean Ethosul Scolar s-a finalizat cu tiparirea unei reviste scolare Elevii de la Liceul de Muzica si Arte Plastice Gh. Tattarescu au inca un motiv de mindrie. Liceenii au luat locul I la competitia de promovare a imaginii unitatilor liceale, din cadrul proiectului Ethosul Scolar. Locurile II si III au fost ocupate de Liceul cu Program Sportiv Focsani, respectiv Colegiul National Unirea, in timp ce Liceul Pedagogic Spiru Haret si Colegiul National Cuza au obtinut mentiune.

Actualitate / Colegiul Cuza175 vizite[ Ziarul de Vrancea ]

O vrinceanca darima prejudecatile italienilor

Sambata, 28 Martie 2009, ora 11:08

Focsaneanca Diana Pavel Cassese se lupta sa schimbe imaginea romanilor din Italia, dar si sa elimine complexul mediocritatii si al marginalizarii de care sufera majoritatea conationalilor u casatorita cu Massimo, un italian care a locuit citiva ani in Romania, Diana si-a abandonat visul de a deveni profesor universitar in Bucuresti pentru a face mediere culturala in Peninsula u la doar 29 de ani, vrinceanca este vicepresedinte al Centrului Cultural Italo-Roman din Milano, dar si corespondent al

Personalitati / Gheorghe Iancu158 vizite[ Ziarul de Vrancea ]

Uitati ca Eminescu a murit!

Vineri, 16 Ianuarie 2009, ora 10:39

Afirma celebrul poet Nichita Stanescu intr-una dintre scrierile sale u ieri, 15 ianuarie, s-au implinit 159 de ani de la nasterea poetului national Mihai Eminescu u cu aceasta ocazie s-au organizat numeroase evenimente dedicate celebrarii poetului, pentru ca, macar pentru o zi, vrincenii sa-si aminteasca de Luceafar Poet, prozator si jurnalist, socotit cel mai important scriitor romantic din literatura romana, Mihai Eminescu a fost omagiat de scolile si bibliotecile vrincene, dar si de edilii

Personalitati / Decebal Bacinschi168 vizite[ Ziarul de Vrancea ]

Gala Concursului Revistelor Scolare, la finele saptaminii

Luni, 23 Iunie 2008, ora 11:13

La concurs participa editori si publicatii scolare din Vrancea, Cluj, Olt, Prahova, Constanta, Mehedinti si Tulcea Concursul Interjudetean al Revistelor Scolare, organizat anual de Casa Corpului Didactic Simion Mehedinti Focsani, va primi din acest an titulatura de Concurs National. Initiata in 2000, competitia a devenit una din cele mai importante din domeniul jurnalismului scolar. Dupa doua editii mai firave (2006 si 2007), editia din 2008 este prima la care si-au anuntat participarea zeci de

Actualitate / stiri Actualitate177 vizite[ Ziarul de Vrancea ]

Micii cititori, premiati in cadrul programului Bibliovacanta

Sambata, 13 Septembrie 2008, ora 10:18

In cursul zilei de ieri, Biblioteca pentru Copii si Tineret Focsani a organizat o festivitate de premiere a participantilor la programul Bibliovacanta. Programul a avut loc in perioada 17 iunie - 12 septembrie, fiind atrasi peste 2.500 de copii. In proiect au fost implicate 18 cadre didactice din 14 scoli vrincene. Dupa cum a precizat bibliotecara Margareta Tataru in fata parintilor, copiilor si cadrelor didactice prezente la premierea de ieri, pe parcursul actiunilor au rulat 12 filme de

Actualitate / stiri Actualitate151 vizite[ Ziarul de Vrancea ]

Ar trebui facuta primenirea clasei jurnalistice

Sambata, 28 Iunie 2008, ora 11:24

A recomandat profesorul Nicolae Melian, presedintele juriului Concursului national de reviste scolare organizat de Casa Corpului Didactic Focsani u Revista noastra de la Colegiul Unirea a luat in acest an marele premiu Concursul revistelor scolare, organizat in fiecare an cu ocazia Zilei Invatatorului de catre Casa Corpului Didactic Simion Mehedinti Focsani, are exigente din ce in ce mai mari, odata si cu cresterea concurentei pe piata publicatiilor cu si pentru elevi. De altfel, in acest an,

Actualitate / licee136 vizite[ Ziarul de Vrancea ]

Comoara din biblioteca Scolii 'Stefan cel Mare'

Luni, 31 Martie 2008, ora 11:33

Din 1997, bibliotecara Elena Blanaru a inceput sa adune o intreaga colectie de carti cu autograf. "Biblioteca ar trebui sa fie cartea de vizita a unei scoli", spune "doamna cartilor" Putine biblioteci scolare se pot lauda cu o "comoara" precum colectia de carti cu autograf de la Scoala "Stefan cel Mare" din Focsani. Scriitori mai mult sau mai putin cunoscuti, vrinceni sau de pe alte meleaguri, si-au lasat semnatura pe nu mai putin de 45 de volume aflate in biblioteca coordonata de Elena Blanaru.

Personalitati / Mircea Cartarescu1479 vizite[ Ziarul de Vrancea ]

Colegiul Tehnic a sarbatorit 36 de ani de activitate

Marti, 03 Iunie 2008, ora 09:56

Desi se regatesc pentru meserii tehnice, liceenii si-au demonstrat calitatile si in arta culinara, la karaoke si teatru u conducerea liceului a premiat si peste 50 de sportivi Colegiul Tehnic Edmond Nicolau din Focsani si-a omagiat ieri patronul spiritual, dar si 36 de ani de la infiintarea unitatii de invatamint. Activitatile de pe parcursul zilei, puse in practica cu multa daruire de elevi si profesori, s-au dorit si o incununare a faptului ca unitatea a devenit colegiu, in octombrie 2007, si

Personalitati / PRE144 vizite[ Ziarul de Vrancea ]

Biblioteca a fost "invadata" de copii

Sambata, 31 Mai 2008, ora 11:43

Reprezentantii Bibliotecii pentru Copii si Tineret au sarbatorit in avans Ziua Copilului, in cadrul proiectului intitulat sugestiv "1 iunie- sarbatorim copilaria". Evenimentul a fost organizat in colaborare cu firma Scorpion, unicul distribuitor Volkswagen si Audi in judetele Vrancea, Galati si Braila. Ieri, bibliotecarii au fost vizitati de prichindeii de la Gradinitele 13 si 16 si de elevii Scolilor 7 si 8 din Focsani. Acestia au sustinut un mic recital artistic, au dansat, apoi au admirat

Personalitati / Volkswagen125 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Perechea primaverii, aleasa la "Carol Davila"

Luni, 14 Aprilie 2008, ora 11:20

Tinerii care urmeaza cursurile Scolii Postliceale Sanitare "Carol davila" din Focsani si-au ales vineri "Perechea primaverii", in cadrul unui spectacol - concurs, menit sa-i binedispuna, dar si sa onoreze "halatele albe". Patru perechi de tineri si-au disputat titlul, pe parcursul a mai multe probe. Dictia, dansul sau declaratiile de dragoste au fost incercarile la care au fost supusi viitorii asistenti medicali. La final, cistigatori au fost declarati Andreea Mirabela Sandu si Sorin Maftei,

Personalitati / PAS176 vizite[ Ziarul de Vrancea ]

Festival international de poezie la Marasesti

Marti, 04 Martie 2008, ora 11:41

Primaria si Casa de Cultura "Emanoil Petrut" din Marasesti organizeaza cea de-a doua editie a Festivalului International "Primavara Poetilor", in perioada 10 - 16 martie. Parteneri sint Consiliul Judetean, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale, Primaria Focsani, Teatrul Municipal si Biblioteca Judeteana. Printre colaboratori se numara Uniunea Scriitorilor din Romania si Institutul Cultural Francez. Potrivit unui comunicat de presa, marti, 11 martie, are loc la

Actualitate / Marasesti172 vizite[ Monitorul de Vrancea ]


Cele mai citite stiri
Punctaj maxim la olimpiada de geografie "Terra"
Rezultatele Concursului National de Geografie Terra 2015, faza judeteana au fost afisate. Astfel, la ...
Oficial: Sapte firme inchise de Antifrauda. Bursa zvonurilor: Amenzi in stanga si-n dreapta la Promenada, inspectori AGRESATI la Dumbraveni
Sapte firme din judet au fost inchise de inspectorii Antifrauda de la inceputul acestei luni in urma ...
Efectele precipitatiilor abundente: alunecari de teren, caderi de stanci, circulatie blocata si oameni izolati
Ploile abundente din ultimele zile au creat probleme la nivelul judetului. Din cauza alunecarilor de ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook