Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.289 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

ULTIMA ORA : Vrancean mort dupa ce a intrat cu bicicleta intr-un cap de pod

Joi, 05 Mai 2016, ora 18:37

Un barbat de 75 de ani a murit astazi, in jurul orei 15.30, dupa ce a intrat cu bicicleta intr-un cap de pod. Potrivit politistilor, barbatul mergea cu bicicleta pe DN 2 L, prin satul Muncelu, comuna Straoane. La un moment dat a pierdut controlul asupra directiei de mers si a intrat intr-un cap de pod. Impactul a fost atat de puternic incat biciclistul a murit.

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Un focsanean a scos O MIE de lei de pe card, dar a uitat sa-i ia din bancomat. Gestul celui care i-a gasit este EXTRAORDINAR

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:38

Un focsanean a scos 1.000 lei de la bancomat, dar a uitat sa-i ia din fanta ATM-ului. Dupa ce a efectuat tranzactia, omul si-a luat cardul si chitanta, nu si banii. Dupa doua zile a sesizat politia cu privire la faptul ca a uitat banii la bancomat si a avut o mare surpriza. Cu o zi inainte de a sesiza el pe oamenii legii, la sediul Politiei municipiului Focsani s-a prezentat un barbat, care a spus ca a gasit suma de 1.000 lei in fanta unui bancomat de la parterul blocului turn din Focsani.
Banii gasiti de omul de buna credinta, care i-a dus la politie, erau ai celui care a uitat sa-i ia din fanta ATM-ului. Politistii au facut o serie de verificari asupra tranzactiilor, pentru a se asigura ca banii dusi la politie sunt aceeasi cu cei uitati in ATM. "La data de 21 aprilie a.c., la sediul Politiei municipiului Focsani s-a prezentat un barbat din localitate, care a declarat faptul ca in ziua de 20 aprilie a.c., in jurul orelor 12.30, a gasit suma de 1000 lei, in fanta unui bancomat de la parterul blocului turn situat pe bulevardul Bucuresti din municipiul Focsani. In data de 22.04.2016, un barbat din municipiul Focsani a sesizat politistii focsaneni cu privire la faptul ca in cursul zilei de 20 aprilie a.c., in jurul orelor 12.21, a efectuat o operatiune de extragere numerar in cuantum de 1000 lei de la un bancomat, a ridicat cardul si chitanta solicitata, banii uitand sa ii ridice din fanta ATM-ului. Politisti din structura de Investigatii Criminale a Politiei municipiului ...

Actualitate / stiri Actualitate26 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

GALERIE FOTO : ATENEsIE! Imagini cu impact emotional! Lesul unei caprioare, lasat sa putrezeasca intr-un sant la Vanatori

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:38

Lesul unei caprioare a stat cateva zile intr-un sant din apropierea Crangului Petresti, ieri dimineata fiind ridicat de un inginer de vanatoare din cadrul AJVPS Vrancea.
Un barbat care locuieste in zona a sunat la redactie, ieri-dimineata, pentru a ne povesti de caprioara moarta in sant. Ne-a spus ca animalul ar fi fost omorat de cainii de la o stana. Nu a vrut sa-si dea numele, spunand ca se teme de ciobani. "Dinainte de Paste este moarta caprioara in sant. Eu cred ca a fost omorata de cainii de la stana. Va spun, cainii astia ataca si oameni, nu numai animale. Chiar i-am vazut cum alergau un iepuras... l-au ingramadit saracul intr-un gard si l-au omorat. Acum au omorat caprioara... imi venea sa plang de mila ei. Au omorat-o inainte de Paste, iar acum trag cainii de ea. Nimeni nu are curaj sa ia cadavrul caprioarei de acolo. Sa stiti ca este o poveste trista. Eu nu am fost de acord cu legea vanatorii, prin care s-a limitat numarul de caini la o stana, dar acum sunt nevoit sa fiu de acord, ca sunt periculosi cainii astia. Sunt periculosi atat pentru vanat cat si pentru oameni", ni s-a destainuit vranceanul.
Cand am ajuns la locul unde se afla lesul caprioarei, doi angajati de la AJVPS tocmai il ridicau pentru a-l duce la incinerat. Intrebat din ce motive a murit animalul, inginerul de vanatoare Ionel Neagu ne-a dat asigurari ca a fost calcat de o masina, nicidecum nu a fost omorat de caini. "A fost omorata de o masina cand traversa strada, nu de caini, ca o mancau, iar lesul ...

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

GALERIE FOTO : Trei masini, o Dacia Duster, o Kia si un Land Rover, implicate intr-o tamponare in fata la Zimbru

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:38

Trei masini au fost avariate in urma unei tamponari care s-a produs in noaptea de marti spre miercuri pe strada Republicii, in fata la Zimbru. Politistii spun ca in evenimentul rutier au fost implicate o Dacia Duster, o Kia si un Land Rover.
Potrivit politistilor, soferul masinii Dacia, un tanar de 20 de ani, din Focsani, in timp ce se deplasa pe strada Republicii, dinspre centru catre strada Cuza Voda, pe banda II, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulatie si a intrat in coliziune cu Kia, care circula in aceeasi directie. In urma impactului, autoturismul Kia a fost proiectat intr-un Land Rover parcat in fata la Zimbru. Oamenii legii ne-au spus ca in urma acestui eveniment au rezultat doar pagube materiale, nu si victime, soferul neatent fiind sanctionat. De asemenea, el a fost de acord sa suporte costurile de reparatii ale masinilor avariate.
Imediat dupa eveniment, la fata locului au ajuns mai multe masini, unele dintre ele scumpe, in care se aflau cunostinte ale persoanelor implicate in eveniment. De asemenea, un martor ocular ne-a spus ca, initial, una dintre masinile implicate in accident a plecat de la fata locului, revenind ulterior. Acelasi martor ne-a precizat si ca politia a ajuns ceva mai tarziu la locul evenimentului.

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

GALERIE FOTO : Preoti, enoriasi, elevi si profesori instruiti de pompieri

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:38

Pompierii au intensificat activitatile de instruire a populatiei cu privire la situatiile de urgenta ce se pot produce. O atentie deosebita li s-a acordat unitatilor de invatamant si bisericilor, dar si manastirilor. Pompierii au ajuns in aproximativ 180 de unitati de invatamant si obiective de cult.
"In scopul prevenirii si reducerii numarului situatiilor de urgenta din judetul nostru, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta *Anghel Saligny* al judetului Vrancea a intensificat activitatile de educare si instruire a populatiei, prin recunoasteri in teren la unitatile de invatamant si obiectivele de cult. In intervalul 01 martie - 30 aprilie a.c. au fost executate peste 180 recunoasteri si activitati de educare si instruire in domeniul situatiilor de urgenta, dintre care peste 100 la unitatile de invatamant si cca. 80 la lacasuri de cult. Aceste activitati au ca scop atat cunoasterea obiectivului de catre personalul propriu, in vederea pregatirii pentru interventie, cat si educarea si instruirea in domeniul situatiilor de urgenta, a copiilor si cadrelor didactice pe de o parte si a enoriasilor si reprezentantilor bisericilor pe de alta parte. Pe timpul instruirilor s-a pus accent pe cunoasterea modului de comportare in cazul producerii unor situatii de urgenta precum incendii, cutremure sau inundatii, imbinandu-se elementele teoretice cu cele practice, de evacuare, adapostire si interventie. Astfel, s-au verificat caile de acces la aceste obiective, sursele de alimentare cu ...

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

GALERIE FOTO : Delegatie elvetiana in vizita in comune din Vrancea

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:38

O delegatie de patru persoane din Elvetia se afla incepand de ieri intr-o vizita de cunoastere in judetul Vrancea. Delegatia este din localitatea Innertkirchen si este compusa din primarul Walter Brog, viceprimarul Ernst Baumberger, medicul Karl Haefele si omul de afaceri Kaspar Michel, fiind invitati de Asociatia Comunelor din Romania, filiala Vrancea. Conform datelor furnizate de Vasile Vatra, presedintele ACoR, filiala Vrancea, este de fapt o contravizita pe care delegatia din Elvetia o efectueaza in Vrancea, dupa ce anul trecut o delegatie de 25 de primari si 5 consilieri judeteni, din cadrul Consiliului Judetean Vrancea, au facut-o in zona Innertkirchen.
Vizita elvetienilor a inceput cu localitatea Slobozia Bradului si se va finaliza cu comunele din zona de campie a judetului nostru. "Anul trecut faceam o vizita in Elvetia, unde membrii delegatiei noastre, formata din 25 de primari si 5 consilieri judeteni, au fost primiti si tratati cu interes si respect si anumita curiozitate din partea lor sa ne cunoasca, lucru ce a dus la intoarcerea vizitei. Programul in prima zi a fost vizitarea in ordinea asezarii geografice a localitatilor si am inceput cu Slobozia Bradului, Obrejita, Dumbraveni, Gugesti, Bordesti, Dumitresti si Urechesti. Pentru ziua de joi am stabilit sa mergem in zona de munte a judetului si anume la Bolotesti, Negrilesti, Vrincioaia, Paulesti si Virtescoiu. Vineri, va urma zona de campie si vom ajunge la Gologanu, Milcovul, Suraia, probabil Rastoaca si ...

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Primariile au primit banii pentru inventarierea terenurilor

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:38

Primariile vrancene au primit peste 2,6 milioane lei de la Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara pentru inventarierea terenurilor care mai pot fi retrocedate. Cele 2,6 milioane lei au fost distribuite catre cele 68 de localitati care au avut nevoie de bani pentru cofinantarea lucrarilor de inventariere. La nivelul judetului Vrancea, inventarierea a vizat inclusiv terenurile particulare existente in fostele zone necooperativizate pentru care pot fi formulate oricand solicitari de emitere a unui titlu de proprietate. Inventarierea a scos la iveala suprafetele compacte de zeci de hectare care figurau in acte ca fiind retrocedate dar, in urma verificarilor, s-a constatat ca erau terenuri libere pentru ca primii proprietari solicitasera mutarea de pe acel amplasament.

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Guvernul a aprobat stemele comunelor Slobozia Ciorasti si Vulturu

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:38

Comunele Slobozia Ciorasti si Vulturu au steme care le asigura legatura cu trecutul si exprima istoriile zonelor, traditiile, aspiratiile comunitatilor locale. Cele doua steme au fost aprobate in sedinta de guvern de ieri. Era ultima etapa dupa ce proiectele de stema au fost insusite de consiliile locale din cele doua comune, inca din 2013, si au obtinut toate avizele necesare. Proiectele de stema s-au discutat de comisia judeteana formata din specialisti in istorie, heraldica, sociologie, economie, folclor si au fost avizate de Comisia Nationala de Heraldica, Genealogie si Sigilografie a Academiei Romane.
Potrivit proiectul Hotararii de Guvern de ieri, stema comunei Slobozia Ciorasti este compusa dintr-un scut triunghiular cu marginile rotunjite, taiat. In partea superioara, in camp rosu, se afla doua spade de argint, incrucisate cu garda jos, avand intre spade sus o cruce de aur cu brate egale, iar jos o semiluna de aur urcatoare cu varfurile in sus. In partea inferioara, in camp de azur, se afla un porumbel de argint cu aripile desfacute cu aureola de aur. Scutul este timbrat de o coroana murala de argint cu un turn crenelat. "Cele doua spade incrucisate, crucea si semiluna fac referire la batalia de la Jiliste (sat component al comunei) din anul 1574, cand Ioan Voda cel Viteaz i-a invins pe turci. Porumbelul simbolizeaza libertatea (slobozenia) facand aluzie la denumirea localitatii. Coroana murala cu un turn crenelat semnifica faptul ca localitatea are rangul de comuna", ..

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Pandora vinde terenuri langa Focsani

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:38

Firma de confectii Pandora Prod vrea 1,2 milioane lei pentru o suprafata de peste 2,3 hectare de teren arabil in extravilanul municipiului Focsani. Vanzarea terenurilor a fost anuntata public iar informatiile sunt deja postate pe site-ul Primariei Focsani. Conform anunturilor publicate la sfarsitul lunii aprilie, sunt vandute sase loturi de teren, cu suprafete cuprinse intre 0,19 si 0,55 hectare. Cel mai mic teren are si cel mai mic pret, respectiv 104 mii lei. Cele mai scumpe sunt cele doua loturi de 0,55 hectare, pentru care Pandora Prod cere cate 297 mii lei.
Noua lege de vanzare a terenurilor agricole extravilane, legea 17 din 2014, prevede ca orice persoana poate cumpara terenuri in Romania insa numai dupa ce este respectata o procedura stricta. Vanzarea terenurilor a devenit, prin noua lege, un procedeu complex si sunt implicate mai multe institutii, de la primaria localitatii, Directia Agricola, Ministerul Agriculturii si chiar Ministerul Culturii, in anumite cazuri. Prima institutie implicata este primaria localitatii unde proprietarul terenului trebuie sa anunte ca are un teren de vanzare si pretul pe care il doreste. Ulterior, trebuie anuntata si Directia Agricola. Pe site-ul acestei institutii trebuie publicate anunturile vanzatorilor de terenuri agricole si trebuie realizat un Registru judetean special de evidenta a ofertelor de vanzare a terenurilor agricole situate in extravilan, o baza de date a circulatiei terenurilor agricole situate in extravilan la nivelul ...

Actualitate / stiri Actualitate27 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Crosul Tineretului se va desfasura pe 7 mai

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:38

Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Vrancea, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Vrancea, organizeaza in data de 7 mai "Crosul Tineretului 2016". Actiunea va avea loc intre orele 10.00 si 11.30. Potrivit organizatorilor, manifestarea sportiva se va desfasura in municipiul Focsani cu plecare din fata hotelului Amadeus din Sud, situat pe bulevardul Bucuresti, iar sosirea va fi in fata Salii Sporturilor Vrancea.
Competitia se adreseaza tuturor celor dornici de miscare, celor care vor sa uite de grijile cotidiene pentru cateva minute si celor care vor sa alerge pentru sanatate. Cei mai buni vor fi premiati cu diplome, medalii si tricouri, transmit organizatorii.

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

INFOPOL

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:38

Dosar penal la regimul rutier

La data de 3 mai a.c., ora 20.10, politistii rutieri au depistat pe Bulevardul Garii din municipiul Focsani, un barbat de 50 ani, din comuna Urechesti, in timp ce conducea un autoturism radiat din circulatie din data de 25 ianuarie a.c. In cauza a fost intocmit dosar penal.

Radare:

DN2-E85: Calimanesti - Haret; Pufesti - Domnesti; Garoafa - Bizighesti;
Golesti - Garoafa; Golesti - Focsani; Dumbraveni - Urechesti; Sl. Bradului - Obrejita; Urechesti - Popesti; Focsani; Marasesti; Adjud;
DN 23: Rastoaca; Vulturu.

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Vacantele tip city break in Europa s-au ieftinit cu 15 - 20%, de la 1 mai (studiu)

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:38

Vacantele de tip city break in Europa au intrat, incepand cu luna mai, in ceea ce se poate numi "extrasezon", care va dura pana la sfarsitul lunii august, interval in care tarifele serviciilor de cazare vor scadea cu pana la 15 - 20%, conform unui studiu realizat de o agentie de turism online, remisa vineri.
Micsorarea preturilor este generata in special de scaderea cererii, interesul turistilor mutandu-se catre pachete tip charter, in destinatii cu mare si plaja, unde se pot bucura de relaxare, valuri si vizite optionale. Majoritatea turistilor care cumpara vacante online au ales deja, pentru vara aceasta, pachete in locatii insorite, precum insulele grecesti aEuro" Chania, Creta, Lefkada sau Santorini, dar si Mallorca sau Tenerife (Spania), Cipru, Croatia sau Portugalia. "Este un efect normal al pietei. Vara este perioada concediilor prelungite in destinatii calde, majoritatea cu mare, plaje si atractii la indemana, si mai putin a sejururilor active, in destinatii urbane", explica Remus Visan, directorul general al Paravion, agentia de turism online care a realizat studiul.
Marile orase europene tind sa fie lasate pe plan secund de turisti pe timpul verii, care prefera sa le viziteze primavara sau toamna, cand nici caldura nu este sufocanta in marile aglomeratii urbane. Potrivit datelor analizate de Paravion, tarifele cele mai ridicate pentru sejururi in capitalele europene se inregistreaza in lunile considerate high season pentru acest tip de vacante, respectiv, aprilie ...

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Sefa Inspectoratului Scolar Judetean candideaza si pentru functia de inspector general adjunct

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:36

Un singur cadru didactic s-a inscris la concursul organizat de Ministerul Educatiei pentru ocuparea functiei de inspector scolar general adjunct, ieri fiind ultima zi de depunere a dosarele. Este vorba de profesoara Lidia Dumbrava, care in prezenta ocupa in interimat functia de inspector general. De altfel, aceasta candideaza si pentru functia de inspector scolar general, post pentru care se lupta cu profesoara Livia Silvia Marcu.
Probele de concurs pentru ocuparea functiei de inspector scolar general adjunct vor avea loc in perioada 19 mai - 10 iunie, la sediul Ministerului Educatiei, in timp ce concursul pentru ocuparea postului de inspector scolar general se va desfasura in perioada 11-13 mai.

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Lotul NAEsIONAL de Informatica se pregateste la colegiile focsanene Unirea si Cuza

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:36

La Colegiul National Unirea din Focsani va avea loc, astazi, festivitatea de deschidere a stagiului de pregatire a Lotului National de Informatica. Dupa efectuarea pregatirii, elevii participanti vor fi supusi unor probe specifice, in urma carora vor fi desemnati reprezentantii Romaniei la Olimpiada de Informatica a Europei Centrale, la Olimpiada Balcanica de Informatica si la Balcaniada de Juniori
Potrivit organizatorilor, evenimentul va incepe la ora 9.00, urmand a participa 20 de elevi seniori (de liceu-n.r.) si 12 elevi juniori (de clasele V-VIII-n.r.), din mai multe judete ale tarii, nu si din Vrancea. Ei vor fi indrumati de o comisie formata din 16 profesori I studenti. Cei mici isi vor antrena mintile la Colegiul National Cuza, iar colegii lor liceeni la Colegiul National Unirea. "Joi, 5 mai, ora 9, in sala de festivitati a Colegiului National *Unirea*, va avea loc deschiderea stagiului de pregatire a Lotului National de Informatica, Focsani, 2016. Vor participa elevii calificati la etapa de selectare a loturilor participante la olimpiadele internationale, membrii comisiei centrale, reprezentantii MENCS, organizatorii activitatii. Pe parcursul a sapte zile, 20 de elevi seniori si 12 elevi juniori vor participa, sub indrumarea comisiei formata din 16 profesori si studenti, la activitati ce includ un program de pregatire si 3 probe de baraj pentru seniori, respectiv 2 probe de baraj juniori in vederea formarii loturilor ce ne vor reprezenta tara la Olimpiada de ...

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Politistii de la Garoafa au facut inca un denunt. Barbat din Galati, prins in timp ce dadea mita

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:36

Politistii de la Postul de Politie Garoafa fac denunturi pe banda rulanta. Ultimul denunt a fost facut marti, dupa ce un barbat i-a oferit unui lucrator din cadrul postului suma de 500 lei, pentru ca omul legii sa nu-i intocmeasca dosar penal fiului sau si nici iubitei acestuia.
Potrivit unui comunicat de presa al DGA, in 2014, politistii de la Garoafa au facut patru denunturi, iar in 2015 alte trei. "Marti, 3 mai a.c., ofiterii de politie judiciara din cadrul Directiei Generale Anticoruptie (DG.A.) - Serviciul Judetean Anticoruptie (S.J.A.) Vrancea, sub coordonarea procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea, au prins in flagrant un barbat de 43 de ani, din comuna Movileni, jud. Galati, dupa ce a incercat sa mituiasca un politist cu suma de 500 lei. In fapt, in aceeasi zi, agentul de politie G.E.M., din cadrul Postului de Politie Garoafa a sesizat D.G.A. - S.J.A. Vrancea cu privire la faptul ca, in timp ce intocmea actele de constatare a infractiunilor de conducere fara permis si incredintare a unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, savarsite de C.I.M. si J.M.G., la sediul postului de politie s-a prezentat J.M. care i-a promis agentului de politie foloase materiale, pentru ca acesta sa abandoneze demersurile legale si sa nu le intocmeasca celor doi tineri dosar penal. Agentul de politie a refuzat propunerea si a formulat denunt care a fost inaintat Parchetului de pe langa ...

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

TANAR condamnat pentru ca si-a SANTAJAT fosta iubita cu IMAGINI INDECENTE

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:36

Tanarul de 23 de ani care si-a santajat fosta iubita cu imagini indecente si a creat o pagina de facebook in numele ei, pe care a postat tot felul de vorbe deocheate, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare sub supraveghere. El a primit un an pentru santaj si doi ani pentru pornografie infantila, avand de executat pedeapsa cea mai grea, plus o treime din cuantumul pedepsei de un an, adica in total 2 ani si 4 luni.
Decizia nu este definitiva, tanarul, procurorii sau partea vatamata putand face contestatie in termen de 10 zile de la comunicare. "(...) condamna pe inculpatul Iordachescu Ionut, la 1 (un) an inchisoare pentru savarsirea infractiunii de santaj. In baza art. 67 alin. 1 C. pen. interzice inculpatului, ca pedeapsa complementara, drepturile prev. de art. 66 lit. a, b si n C. pen., respectiv dreptul de a fi ales in autoritatile publice sau in orice alte functii publice, dreptul de a ocupa o functie care implica exercitiul autoritatii de stat si dreptul de a comunica cu persoana vatamata (...) sau cu membrii familiei acesteia (parinti si frati) si de a se apropia de acestia, pe o durata de 3 ani de la ramanerea definitiva a prezentei hotarari. In baza art. 65 alin. 1 si 3 C. pen. interzice inculpatului, ca pedeapsa accesorie, aceleasi drepturi prevazute de art. 66 lit. a, b si n C. pen., de la ramanerea definitiva a prezentei hotarari si pana la executarea sau considerarea ca executata a pedepsei inchisorii. (...) condamna pe acelasi inculpat la 2 (doi) ani ...

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Copaci a vrut in libertate pe cautiune, dar judecatorii i-au respins cererea

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:36

Mihai Copaci (FOTO), fostul sef al CAS Vrancea, judecat in stare de arest preventiv pentru luare de mita, a incercat sa-si plateasca libertatea. La finele lunii trecute, el a cerut la Tribunalul Braila ca masura arestului preventiv sa-i fie inlocuita cu cea a controlului judiciar pe cautiune. Instanta nu i-a admis solicitarea. "Respinge cererea de inlocuire a masurii arestarii preventive cu masura controlului judiciar pe cautiune. Cu drept de contestatie in 48 ore de la comunicare", se arata in decizia magistratilor de la Tribunalul Braila. Nemultumit fiind, Copaci a facut contestatie, care s-a judecat ieri la Curtea de Apel Galati. Nici aici magistratii nu au fost mai indulgenti. Judecatorul cauzei a respins contestatia ca nefondata.
Copaci a ajuns in arest la finele lunii februarie, dupa un flagrant, in timpul caruia ar fi primit mita suma de 1.000 euro. Dosarul a fost trimis de DNA la Tribunalul Vrancea spre judecata, dar Copaci a cerut stramutarea. Cererea i-a fost admisa, urmand ca dosarul sa fie judecat la Tribunalul Braila.
In rechizitoriul procurorilor se arata ca fostul sef al CAS Vrancea nu ar fi primit doar o mie de euro. Anchetatorii au sustinut ca acesta ar fi primit in total 3.000 euro si 3.500 lei de la o persoana din conducerea unui spital. Conform rechizitoriului, Copaci primea spaga in biroul sau de la CAS, dar si in parcarea Directiei de Sanatate Publica Vrancea. Banii ar fi fost primiti pentru ca, in exercitarea atributiilor sale de serviciu, sa asigure ...

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Au demontat bordul unui Matiz pentru a fura masina

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:36

Trei barbati din Urechesti au fost trimisi in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Focsani pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat si tentativa la furt in scop de folosinta. Cei trei care vor da explicatii in fata instantei cu privire la faptele comise sunt Spiru C., George Andrei B. si Viorel B..
Conform rechizitoriului faptele au fost comise in seara zilei de 19 mai 2015, cand cei trei au mers in parcarea Hanului Bachus, situat pe drumul european, si au spart geamul unui Matiz. Au sustras din interior o geanta din piele, dar si un display de casetofon, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1000 lei. Nu s-au multumit cu atat, asa ca s-au gandit sa fure si masina. I-au demontat bordul si au incercat sa o porneasca, cu intentia de a pleca apoi cu ea la plimbare. Pentru ca nu au reusit, cei trei s-au lasat pagubasi.
Barbatii sunt cunoscuti cu antecedente penale.

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Si-a reclamat fratele la politie, pentru ca i-a furat bunuri de 2 mii de lei

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:36

Un adolescent de 16 ani este principalul suspect al unei infractiuni de furt. Pagubitul este chiar fratele tanarului, care le-a spus oamenilor legii ca in ziua de 3 mai i s-au furat din locuinta bunuri in valoare de aproximativ 2.000 lei. Politistii spun ca prejudiciul a fost recuperat in totalitate si inapoiat partii vatamate. "La data de 3 mai a.c., ora 07.30, politistii din Gugesti au fost sesizati de un tanar de 27 ani, din localitate, cu privire la faptul ca fratele sau, un minor in varsta de 16 ani, i-ar fi sustras din locuinta mai multe bunuri (un aparat de sudura, un motoferastrau electric, un flex si o pompa de apa) in valoare totala de 2.000 lei. In urma verificarilor efectuate cu operativitate de politisti, prejudiciul a fost recuperat in totalitate, iar in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt", au transmis politistii.
Tot pentru furt mai este cercetat si un alt baiat, de 17 ani, dar si un barbat de 49 de ani. Cei doi, ambii din Dumitresti, sunt banuiti ca au furat un cal, care apartine unui consatean in varsta de 35 de ani. Animalul a fost sustras de pe izlazul localitatii, dar a fost gasit si inapoiat pagubitului. "La data de 3 mai a.c., ora 13.00, politistii din Dumitresti au depistat un minor in varsta de 17 ani si un barbat de 49 ani, ambii din localitate, care au sustras o cabalina aflata pe un izlaz, cabalina ce apartine unui consatean in varsta de 35 ani. Cabalina a fost predata proprietarului, iar in cauza s-a ...

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

GALERIE FOTO : Sah - Cronica unui succes anuntat pentru CSM Focsani 2007 la Campionatul National Individual!

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:36

GALERIE FOTO : Sah - Cronica unui succes anuntat pentru CSM Focsani 2007 la Campionatul National Individual!* Sahistii juniori de la CSM Focsani 2007 - rezultat fara precedent pentru vranceni la un campionat national individual: sapte medalii, dintre care doua de campioni nationali la sah clasic - proba rege a sahului, doua medalii de argint si trei medalii de bronz!

Performeri de varf - Malina-Andreea Aciu, cu patru medalii - aur, la clasic, argint la rapid si blitz, bronz la dezlegari, si Catalin Patrascu, cu doua medalii - aur, la clasic si bronz la blitz. Ambii sportivi sunt calificati la Campionatul Mondial de juniori!
Foarte bune si rezultatele lui Matei-Ionut Acsinte, o medalie de bronz la clasic, locul patru la blitz, locul sase la dezlegari si locul zece la rapid, Cosmin Vasiliu - locul patru le dezlegari, locul cinci la clasic, locul sase la blitz, locul noua la rapid, Teodora Avadani - locul opt la clasic si locul sapte la blitz, Marius Daniel-Colac - locul cinci la rapid, Anamaria Rata, locul opt la blitz, Alexandra-Ioana Banciu - locul sase la rapid, Ana-Maria Banciu, locul zece la blitz.
Evolutii apreciate, in limita obiectivelor stabilite de conducerea sectiei de sah a CSM Focsani 2007, au avut si ceilalti sportivi care au reprezentat CSM Focsani 2007 la Campionatul National de sah pentru copii, juniori si tineret de la Calimanesti-Caciulata, din ultima parte a lunii trecute.
Antrenorii sportivilor de la CSM Focsani 2007 - Nicolae Petre Grigore, Mihai Strimbu, Sandu Gurguiatu, Anton Soare. Presedintele sectiei - Aurelian Grigore.
Campionatul National Individual de ...

Sport / stiri Sport5 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Handbal, Liga Nationala - Inca un test de mare dificultate!

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:36

* CSM Focsani 2007 - CSM Minaur Baia Mare, in prima etapa a returului play-out-ului, vineri, de la ora 18.30, in Sala Polivalenta!

In Sala Polivalenta vine, vineri, CSM Minaur Baia Mare, pentru returul meciului din play-out-ul Ligii Nationale. In tur, baimarenii au castigat pe teren propriu la diferenta de opt goluri in fata unei formatii a Focsaniului care nu a gasit antidot pentru a-l opri pe supergolgeterul Sadoveac, autorul a 13 goluri. Mai inainte de asta, insa, in Sala Polivalenta, formatia pregatita de profesorul Viorel Ciubotaru castigase clar, cu un avans de cinci goluri in fata campionilor. Altfel spus, HCM Minaur Baia Mare poate fi batuta de o echipa focsaneana determinata sa ia toate punctele puse in joc, asa cum s-a intamplat in meciul cu Energia Targu Jiu! Maramuresenii au fost in scadere de turatie in ultimele doua etape din turul play-out-ului, cand au remizat acasa cu Vasluiul si au pierdut la Ploiesti. Sau, poate, adversarii lor au avut stiinta de a le specula punctele vulnerabile si au gasit, astfel, drumul spre castig! Ceea ce pot face si handbalistii focsaneni care au acumulat suficienta experienta la nivelul Ligii Nationale, au sustinerea neconditionata a unui public asa cum nu au multe echipe, si au calitatea sportiva cu care sa se revanseze pentru infrangerea din tur.
Meciul de vineri seara va fi arbitrat de cuplul Silviu Stanescu si Robert Harabagiu, din Dambovita iar observator va fi Vasile Pavel, din Buzau.

Sport / stiri Sport6 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Handbal, juniori II - Adjudenii, in turneul semifinal I!

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:36

* Turneul va avea loc pe teren neutru, la Onesti, de vineri pana duminica!

Echipa Scolii Nr. 3 Adjud, castigatoarea seriei B a Campionatului National al juniorilor II, va debuta, vineri, in primul turneu semifinal al Campionatului. Adjudenii, pregatiti de profesorii Lenuta Dumitru si Emil Dumitru, vor concura, in grupa a VII-a semifinala, pentru doua locuri care duc in turneul semifinal I, cu LPS Suceava, CSS Odorhei si CT Media Bucuresti.
Vineri, Scoala Nr. 3 Adjud va juca in compania LPS Suceava, sambata, va intalni pe CSS Odorhei iar duminica, pe CT Media Bucuresti.
Formatia adjudeana nu a putut participa la licitatia pentru organizarea turneului, pentru ca municipiul Adjud nu are o sala care sa corespunda exigentelor impuse de FRH in acest sens, dar este familiarizata cu sala din Onesti unde a evoluat de mai multe ori, ceea ce ii confera un minim confort psihologic. Daca se ia in calcul si postura de echipa care a terminat sezonul regulat pe primul loc, este de asteptat ca duminica, dupa ultimul joc, elevii profesorilor Dumitru sa fie calificati pentru etapa urmatoare a competitiei!

Sport / stiri Sport1 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Minifotbal de Vrancea - Play-off-ul incepe maine!

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:36

* In perioada 6-8 mai urmeaza sa aiba loc primele doua etape, la Baza EnergoSport!
* S-au calificat Sanorom, United, Arena, ACS Mausolelul Marasesti, Pamiro Construct si Fia Carn

Liga de minifotbal Vrancea si-a desemnat castigatoarea Cupei iar de maine incepe turneul care va decide campioana. La finalul sezonului regulat, clasamentul primelor sase echipe era urmatorul: 1 - Sanorom - 22 puncte; 2 - AS United - 20 de puncte; 3 - Arena - 14 puncte; 4 - ACS Mausoleul Marasesti - 12 puncte; 5 - Pamiro Construct - 11 puncte; 6 - Fia Carn - 7 puncte.
In prima etapa, vineri, 6 mai, se vor intalni ACS Mausoleul Marasesti cu Pamiro Construct, Fia Carn cu Sanorom Bolotesti si AS United cu Arena, partida care va reedita finala Cupei si va fi prilej de revansa pentru United, care este mai bine pozitionata decat adversara sa in disputa pentru titlul de campioana! Duminica, 8 mai, se vor juca meciurile: Fia Carn - AS United, Arena - ACS Mausoleul Marasesti, Pamiro Construct - Sanorom.
Este dificil de facut pronosticuri cu mari sanse de reusita in ceea ce priveste castigatoarea campionatului, insa primele doua clasate, desprinse in fata ca numar de puncte, pot revendica un loc in fata la masa invingatorilor. Ultimele evenimente mini-fotbalistice, cu Sanorom scoasa din Cupa in sferturi, si United, depasita in finala, arata, insa, ca nimic nu-i jucat dinainte! Si ca fiecare echipa din play-off isi poate juca pana la final dreptul de a termina pe primul loc editia de campionat 2015-2016!

Sport / stiri Sport1 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Lucian Bute nu se gandeste inca la retragere

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:36

Boxerul roman Lucian Bute, care in weekend a ratat titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, dupa ce a terminat la egalitate cu suedezul de origine gambiana Badou Jack, a marturisit ca nu se gandeste inca la retragere, scrie ziarul canadian La Presse.
Desi are 36 de ani, iar in disputa cu Badou Jack a parut uneori lipsit de energie, Lucian Bute nu are de gand sa se retraga in viitorul apropiat. Intrebat marti, intr-o conferinta de presa, in legatura cu viitorul sau, romanul a promis ca va fi vazut din nou in ring. Lucian Bute are in palmares 32 de victorii (25 KO), un meci egal si 3 infrangeri la profesionisti.
De la pierderea titlului mondial IBF, in 2012, in fata englezului Carl Froch, romanul a castigat doar doua dintre cele patru meciuri disputate. El s-a inclinat in fata canadianului Jean Pascal, in 2014, inainte de a fi invins la puncte de James DeGale, anul trecut in luna noiembrie, in alt meci pentru titlu (IBF). "Unii mi-au zis sa ma retrag dupa meciul cu Froch. Altii dupa cel cu Pascal. Contra lui DeGale am aratat ca fac fata, iar cu Badou Jack am facut meci egal. E decizia mea. Eu voi hotari cand va fi timpul sa ma retrag", a spus Bute. "Am reusit doua meciuri foarte echilibrate impotriva a doi campioni. Cred ca mai fac fata si mai am lucruri de aratat. Am chef sa continui. Nu sunt terminat. Am chef sa continui antrenamentele. Cand voi hotari sa ma retrag, o voi face o data pentru totdeauna", a adaugat el.
Bute a dat de inteles ca ar putea lupta din nou la ...

Sport / stiri Sport4 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

GALERIE FOTO : Centru modern de recuperare neuromotorie pentru persoane adulte, in orasul Panciu

Joi, 05 Mai 2016, ora 06:35

Persoanele cu probleme neuromotorii din orasul Panciu vor avea la dispozitie un centru modern de recuperare si reabilitare. Administratia locala a finalizat proiectul "Centru social de recuperare si reabilitare neuromotorie pentru persoane adulte", cofinantat de Uniunea Europeana, prin FEDR, in cadrul POR 2007-2013. Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, iar Organismul intermediar - Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud-Est. "Centrul social de recuperare si reabilitare neuromotorie pentru persoane adulte a fost amenajat la parterul fostei Case a Agronomului, situat pe Bulevardul Independentei. Spatiul a fost recompartimentat si modernizat in vederea crearii celor mai bune conditii pentru serviciile sociale ce vor fi oferite persoanelor cu probleme neuromotorii de pe o raza minima de 50 de kilometri in zona orasului Panciu. Toate exercitiile de recuperare vor fi efectuate sub atenta supraveghere a specialistilor", precizeaza primarul Iulian Nica.
Noul centru va dispune de o sala de gimnastica si recuperare, un cabinet de masaj, vestiare pentru femei/barbati, dusuri si grupuri sanitare. De asemenea, proiectul a prevazut si dotari moderne, precum: aparat pentru electroterapie/ultrasunet; aparat pentru magnetoterapie; aparat terapie combinata; stepper cu maner si saltea gimnastica;
set gantere cu suport; banca suedeza; masa Bobath electrica; scara modulara profesionala.
Totodata, centrul beneficiaza de dotari IT pentru ...

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

La spital in urma accidentelor produse de Paste. Unii au cazut de pe motociclete ori ATV-uri, altii au fost raniti de soferi neatenti

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 06:38

Neatentia a facut multe victime in trafic, mai ales in prima zi de Paste. Printre cei care au ajuns la spital cu rani grave s-a numarat si un motociclist de 44 de ani, care nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curba deosebit de periculoasa. De asemenea, o femeie din Galati a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce a cazut de pe un ATV si s-a lovit la fata. Si in Focsani s-a inregistrat un accident, de aceasta data victima fiind un biciclist. Dupa accident, soferul care a dat cu masina peste biciclist a plecat acasa, fiind gasit ulterior de politisti.

Mai multe persoane au fost grav ranite in accidente ce s-au produs in perioada 29 aprilie - 1 mai. Victimele se aflau in masini, pe motociclete, pe biciclete ori ATV-uri sau mergeau pe strazi in calitate de pietoni.
Un accident grav s-a produs pe 30 aprilie, la Bolotesti. Un tanar neatent, din comuna Naruja, nu a pastrat o distanta corespunzatoare in mers fata de o autoutilitara care circula in fata sa si urma sa efectueze un viraj, intrand in coliziune cu aceasta. In urma accidentului, un barbat de 47 de ani, pasager in masina soferului neatent, a fost ranit grav. Victima a ajuns la spital pentru ingrijiri, iar pe numele soferului a fost intocmit dosar penal, in care se fac cercetari pentru vatamare corporala din culpa. "La data de 30 aprilie a.c., ora 11.05, politistii din Bolotesti au fost sesizati despre faptul ca un tanar de 19 ani, din comuna Naruja, in timp ce conducea un autoturism, pe fondul nepastrarii distantei ...

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

VIDEO : Actiuni de promovare a Vrancei, derulate de Consiliul Judetean

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 06:38

VIDEO : Actiuni de promovare a Vrancei, derulate de Consiliul JudeteanPromovarea judetului Vrancea atat in plan national, dar mai ales in plan international, a fost unul din principalele obiective ale presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, dupa cum se arata si in raportul de activitate al presedintelui pe anul 2015. Pe aceasta linie se inscrie colaborarea cu binecunoscutul canal de televiziune francez TV5 Monde, care a realizat in anul 2015 un film de promovare a judetului ce urmeaza a fi difuzat o data pe luna, in urmatorii 8 ani. Mai mult decat atat, acelasi film de promovare a fost desemnat filmul lunii de catre revista on-line "Europeenimages" in nr. 79 din martie 2016. Apreciata pentru promovarea regiunilor europene, publicatia on-line mai sus amintita se opreste de aceasta data asupra judetului nostru, Vrancea fiind singurul judet din Romania prezentat. Astfel, pe baza filmului de promovare, "Europeenimages" face o radiografie succinta a Vrancei, invitandu-i pe cei interesati de patrimoniul, gastronomia si traditiile viticole ale judetului nostru sa intre pe site-ul UNICAP TELEVISION.

De mai bine de 26 de ani, aceasta este cunoscuta in lumea intreaga pentru documentarele pe diverse teme realizate in toate colturile lumii, documentare care au fost difuzate de televiziunile din lumea intreaga si, in principal, pe reteaua mondiala a TV 5. In prezent, filmul de promovare poate fi urmarit atat pe site-ul UNICAP, cat si pe cel al Consiliului Judetean Vrancea. Iar daca administratia judeteana a pus la dispozitie filmul ...

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Vranceanca OMORATA in Germania va fi inmormantata in comuna natala

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 06:38

O masina din Focsani, ce apartine unei firme de pompe funebre, va aduce acasa sicriul cu trupul neinsufletit al tinerei de 20 de ani din Vintileasca, tanara care a fost ucisa in Germania cu o saptamana inainte de Paste. Din informatiile furnizate de Georgica Spataru, primarul comunei Vintileasca, masina a plecat deja spre Germania, insa s-a intarziat din cauza ca Procuratura si Politia din Frankfurt nu au finalizat ancheta in cazul Danielei Banu. "Noi am terminat toate documentele vineri la pranz, insa politia si procuratura din Germania nu au finalizat ancheta in cazul tinerei de la noi, care a fost ucisa. Din aceasta cauza s-a intarziat asa de mult. O masina de la o societate, care se ocupa cu servicii funerare, a plecat sa aduca sicriul din Germania. Am vorbit cu soferul si marti, in jurul orelor 10.00, era in Austria. Cred ca vor pleca din Germania miercuri dimineata. Astept ca soferul sa imi dea un semnal cand vor fi gata si vor porni catre Romania", a spus primarul comunei Vintileasca.
Reamintim faptul ca tanara de 20 de ani, din comuna Vintileasca, Daniela Banu, a fost ucisa. Nu se stie exact de cine, dar se banuieste ca de un cetatean albanez, gasit si el decedat in acelasi apartament. De asemenea, nu este exclusa nici varianta ca atat tanara cat si albanezul sa fi fost ucisi de persoane necunoscute. Presa germana vorbeste si despre niste droguri care s-ar fi gasit in apartamentul in care au fost descoperite cele doua cadavre, jurnalistii intrebandu-se daca nu cumva ...

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

Politistii spun ca sarbatorile pascale au fost sigure si linistite

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 06:38

Anul acesta, de Paste, nu s-au inregistrat evenimente deosebite pe raza judetului Vrancea. Nu a fost nici liniste totala, dar nu s-au inregistrat nici evenimente cu impact deosebit. Politistii spun ca numarul infractiunilor savarsite cu violenta se situeaza sub media ultimilor ani. De asemenea, si numarul accidentelor a fost mai scazut decat in anii anteriori.
Oamenii legii spun ca sarbatorile pascale din acest an au fost cele mai linistite si cele mai sigure din ultimii ani. "Anul acesta au fost cele mai linistite si cele mai sigure sarbatori pascale din ultimii ani. Politia vranceana a fost la datorie, astfel incat nu au fost inregistrate evenimente cu impact asupra sigurantei publice. In baza planului aprobat de ministrul afacerilor interne, domnul Petre Toba, seful Politiei Romane, chestor de politie Bogdan Despescu, a dispus ca aproape 13.000 de politisti sa actioneze, suplimentar fata de dispozitivul zilnic, in locurile unde au avut loc manifestari religioase, in zonele cu aflux mare de public, precum si pe principalele drumuri nationale si autostrazi, pentru ca cetatenii sa petreaca sarbatoarea Invierii Domnului in siguranta. Masurile luate de politistii care au actionat pentru pastrarea ordinii si sigurantei publice, sigurantei rutiere si a transporturilor feroviare au facut ca oamenii sa se bucure in liniste de sarbatorile pascale. In aceasta perioada nu au fost inregistrate evenimente deosebite, iar numarul infractiunilor savarsite cu violenta se situeaza sub media ...

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Monitorul de Vrancea ]

VIDEO si GALERIE FOTO : Invierea Domnului, pe trei ecrane mari in Piata Unirii din Focsani

Miercuri, 04 Mai 2016, ora 06:38

VIDEO si GALERIE FOTO : Invierea Domnului, pe trei ecrane mari in Piata Unirii din FocsaniPregatirile pentru slujba de Inviere si Sfanta Liturghie au inceput in Piata Unirii cu instalarea a trei ecrane mari si a unor boxe, astfel incat toti cei care urmau sa participe la ceremonia religioasa sa poata vedea desfasurarea acesteia. Sambata dupa-amiaza, sub soarele placut care incalzea monumentul Unirii, focsanenii se bucurau de muzica religioasa in timp ce copiii se plimbau cu bicicletele. Seara a umplut Piata Unirii de focsaneni veniti sa ia lumina, lucru pe care vrancenii l-au facut la toate bisericile din judet, unde au cantat, impreuna cu preotii, troparul acestui mare praznic imparatesc: "Hristos a inviat din morti, cu moartea pre moarte calcand, si celor din morminte, viata daruindu-le".
IPS Ciprian, Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei, a precizat in cuvantul sau de invatatura ca "Praznicul Invierii Domnului sau Pastile este cea mai mare sarbatoare a Bisericii crestine, intrucat aceasta reactualizeaza, in fiecare an, minunea extraordinara petrecuta in urma cu aproape doua milenii, respectiv, Invierea Mantuitorului Iisus Hristos din morti, care constituie temelia credintei si vietuirii noastre crestine. Pentru a constientiza insemnatatea acestui eveniment unic din istoria omenirii, se impune sa aflam raspunsul la o intrebare simpla si fireasca: de ce a inviat Hristos din morti? (...)

Hristos a inviat din morti, pentru a ne arata ca viata omului nu se sfarseste odata cu despartirea sufletului de trup, nici nu presupune o reincarnare a sufletului, ci va continua in ..

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Monitorul de Vrancea ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Inmormantare in loc de nunta! Destinul tragic al unui tanar care a venit din Italia ca sa moara acasa
Catalin Niscoveanu, tanarul care a sfarsit in Joia Mare in teribilul accident produs pe E85, urma sa ...
Directorul Fiscului din Vrancea, prins baut la volan, la un pas de a fi inlocuit din functie
Directorul Directiei de Finante din Vrancea, Marian Lungu, este la un pas de a fi schimbat din ...
S-a rupt lantul de iubire dintre Nausica si fostul prefect Mircea? Ce scrie pe facebook creatoarea de moda!
Nausica, renumita creatoare de moda, originara din Vrancea, traieste momente grele. Intr-o postare ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor