6 ANI de la lansarea VRANCEA MEDIA. Multumim cititorilor si colaboratorilor care ne-au fost alaturi si ne sustin in continuare!

Sambata, 01 August 2015, ora 13:04
53 citiri
Vrancea Media sarbatoreste astazi 6 ani de activitate, dupa ce pe 1 august 2009 era lansat ca primul cotidian online din judet care provoca publicul cu o serie de noutati in materie de jurnalism. local. Astfel, transmisiunile directe (LIVE TEXT / FOTO) de la diverse evenimente, filmarile integrale ale unor actiuni de impact pentru societate, abordarea unor teme in premiera si transmiterea rapida a evenimentelor de ultima ora au atras rapid mii de cititori. In timp, cu ajutorul cititorilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.