Aberatiile lui Oprisan la adresa lui Catalin Toma, respinse de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD)

Joi, 20 Octombrie 2016, ora 19:05
92 citiri
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) a respins cu majoritate de voturi (6 la 1) plangerea facuta de presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, la adresa presedintelui PNL Vrancea, Catalin Toma, in luna mai a acestui an.

Oprisan s-a plans de faptul ca presedintele liberalilor vranceni ar fi folosit expresii discriminatorii la adresa sa in articolele publicitare din campanie. Baronul de Vrancea a fost deranjat ca s-au folosit expresii de genul: "fanarioti in straie rosii" si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.