Ample manifestari pentru "Centenarul Primului Razboi Mondial - Vrancea eroica - Anul Marasti, Marasesti, Oituz 1917- 2017"

Luni, 24 Iulie 2017, ora 06:38
308 citiri
Consiliul Judetean Vrancea pregateste, in continuare, ample manifestari cultural artistice in cadrul "Centenarului Primului Razboi Mondial - Vrancea eroica - Anul Marasti, Marasesti, Oituz 1917- 2017". Manifestarile au debutat in data de 19 iulie si se vor desfasura pana pe data de 6 august.
Astfel, in zilele de 28 si 29 iulie va avea loc la Muzeul Unirii din municipiul Focsani Sesiunea Stiintifica Nationala "100 de ani de la luptele de la Marasti si Marasesti", la care si-au anuntat prezenta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea