Atentie la trichineloza! Unde puteti duce probele pentru examenul trichineloscopic al porcului sacrificat in gospodarie!

Joi, 08 Decembrie 2016, ora 10:03
57 citiri
Directia Sanitar Veterinara Vrancea incepe controalele specifice perioadei sarbatorilor de iarna. Medicii veterinari demareaza ample controale in targurile de animale vii si in piete, urmind sa verifice modul in care se comercializeaza porcii vii, dar si carnea de porc.

Specialistii atrag atentia ca este interzisa sacrificarea porcinelor in targurile de animale vii sau in alte locuri neautorizate sanitar veterinar, acest lucru fiind permis doar in abatoarele autorizate in acest sens. Totodata, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.