Aurel Coman a fost ales presedinte al PDL Focsani. Desi s-au aflat pe liste si ei, Raluca Ioan, Liviu Bostan si Corneliu Negru nu s-au prezentat la alegeri.

Luni, 10 Februarie 2014, ora 00:59
271 citiri
Astazi au avut loc alegerile pentru conducerea organizatiei municipale a PDL Focsani, alegeri programate initial pe 1 februarie. La scrutin au participat aproximativ 70 la suta din membrii cu drept de vot, amanarea datorandu-se solicitarii unor candidati care au spus ca vremea este nefavorabila, conform informatiilor primite de la Biroul de Presa al PDL.

Costica Neata, presedintele PDL Vrancea, a precizat ca alegerile au fost stabilite pentru astazi in urma deciziei luate de conducerea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.