Barbat din Sihlea, ucis de rivalul sau in dragoste. Victima tocmai ce asistase la priveghiul tatalui, decedat acum doua zile

Sursa: Adevarul
Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 14:31
167 citiri
Doru Dragomir, un barbat in varsta de 41 de ani, din comuna Sihlea, a fost ucis azi noapte, cu cutitul, de rivalul sau in dragoste, Enache Moharta, de 27 de ani.
Tragicul eveniment a avut loc pe fondul unui episod de gelozie, la mijloc fiind vorba de o femeie pe care cei doi o imparteau, dupa cum le-au declarat anchetatorilor localnicii.
Din cercetari a reiesit ca victima crimei de azi noapte se intorcea acasa de la priveghiul tatalui sau, decedat in urma cu doua zile, astfel ca familia trebuie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.