Canada se pregateste sa renunte la vizele pentru romani ca sa netezeasca drumul catre aprobarea acordului comercial cu UE (presa)

Joi, 07 Iulie 2016, ora 09:37
33 citiri
Ministrul canadian al imigratiei, John McCallum, se deplaseaza saptamana viitoare la Bruxelles pentru a rezolva disputa de lunga durata cu Romania si Bulgaria care ameninta sa blocheze ratificarea acordului de liber schimb intre Canada si blocul celor 28, relateaza miercuri CBC News.ca. In conditiile in care data semnarii asa-numitului Comprehensive Economic Trade Agreement (CETA) a fost stabilita pentru luna octombrie, Canada trebuie sa actioneze sau risca ca acele tari nemultumite ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Monitorul de Vrancea