Cardul de sanatate NU este obligatoriu! La nevoie, solicitati o adeverinta de asigurat, pentru a scapa de nebunia cardurilor!

Joi, 03 Septembrie 2015, ora 07:00
61 citiri
Dezinformarea romanilor si, implicit, a vrancenilor, este la ordinea zilei. Mare parte din mass-media a titrat recent ca de la 1 septembrie cardurile de sanatate au devenit obligatorii. Nimic mai fals. Ici-colo, in articole, mai spre final, evident, era strecurata si informatia esentiala si anume faptul ca, in realitate, cardul de sanatate POATE FI REFUZAT, DECI NU ESTE OBLIGATORIU.

Cine nu are card de sanatate sau nu doreste sa utilizeze cardul de sanatate, din diverse motive personale (de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.